Skip to main content

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς

Νεκρός είναι ένας 35χρονος Σύρος που δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο και μετέφερε 8 παράνομους μετανάστες.

Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Χέρσου - Ευζώνων, στο ύψος της Ποντοηράκελιας, στο Κιλκίς, το βράδυ της Τετάρτης, εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Χθες (8 Μαΐου 2019) το βράδυ στην επαρχιακή οδό Χέρσου – Ευζώνων στο ύψος της Ποντοηράκλειας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, πραγματοποίησαν σήμα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας προκειμένου να το ελέγξουν, ωστόσο ο 35χρονος αλλοδαπός οδηγός δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των αστυνομικών και στη συνέχεια σε μικρή απόσταση το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου οδηγού και τον τραυματισμό ενός εκ των 8 επιβαινόντων. Όπως διαπιστώθηκε ο 35χρονος είχε επιβιβάσει και μετέφερε στο όχημα τους 8 αλλοδαπούς, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από την χώρα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας».

Φωτογραφία αρχείου