Skip to main content

Η ανακοίνωση της ΠΟΠΕΚ για τους πυροβολισμούς σε πρατήριο καυσίμων στη Θεσσαλονίκη

Την άμεση αποκάλυψη και τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών της επίθεσης σε πρατήριο καυσίμων στη Θεσσαλονίκη ζητά η ΠΟΠΕΚ.

Ανακοίνωση για τους πυροβολισμούς στο πρατήριο καυσίμων του προέδρου Βενζινοπωλών σήμερα στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το όπλο που γάζωσε το πρατήριο του προέδρου των βενζινοπωλών

Τουλάχιστον 7-8 σφαίρες έριξε άγνωστος τα ξημερώματα της Πέμπτης στη τζαμαρία του πρατηρίου καυσίμων του προέδρου της ΠΟΠΕΚ, Θέμη Κιουρτζή, στην Περαία Θεσσαλονίκης, αφήνοντας στο δρόμο ένα Kalashnikov –πιθανότατα το όπλο της επίθεσης η οποία έχει καταγραφεί σε video από κάμερες ασφαλείας, αναφέρει η ΠΟΠΕΚ.

Διαβάστε: Πρόεδρος Βενζινοπωλών για επίθεση με καλάσνικοφ: Δεν κάνω πίσω, αν θέλουν ας με φάνε

«Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση εκφοβισμού το πρατήριο του Θέμη Κιουρτζή, ο οποίος έχει καταγγείλει πολλές φορές τα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων και νοθευμένων καυσίμων –είναι όμως άλλη μία φορά που οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι», προσθέτει η Ομοσπονδία.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΠΕΚ καταγγέλλει την προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού, στέκεται αλληλέγγυο στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και ζητά την άμεση αποκάλυψη και τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών της επίθεσης.

«Σε μια δημοκρατική κοινωνία δεν υπάρχει θέση για συμμορίες και οργανωμένη εγκληματικότητα», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.