Skip to main content

Η ανακοίνωση της Προεδρίας για την επίσκεψη Πούτιν

Τι αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για τη διήμερη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου, Βλ. Πούτιν, στη χώρα μας

Συναντήσεις με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο θα έχει διαβουλεύσεις επί θεμάτων που αφορούν τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών και τις περιφερειακές εξελίξεις, θα έχει ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά τη διήμερη παρουσία του στην Ελλάδα, στις 27 και 28 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Ύστερα από πρόσκληση του Προκόπη Παυλοπούλου, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ελλάδα την 27η και 28η τρέχοντος μηνός», αναφέρει η ανακοίνωση της Προεδρίας και προσθέτει:

«Κατά την διάρκεια της εδώ παραμονής του ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθεί με τον ΠτΔ και στη συνέχεια, με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίον θα έχει διαβουλεύσεις επί θεμάτων που αφορούν τις διμερείς σχέσεις των δυο Χωρών και τις περιφερειακές εξελίξεις».

«Την επομένη, (28/5), σημειώνεται πως ο Ρώσος Πρόεδρος θα πραγματοποιήσει προσκυνηματικού χαρακτήρα επίσκεψη στο Άγιον Όρος», καταλήγει η ανακοίνωση.