Σάββατο 15 Αυγούστου 2020
x

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε πως το Σάββατο θα γίνει κανονικά η πρώτη σέντρα με τη δική της προκήρυξη

Τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο σημερινό ΔΣ γνωστοποίησε η Super League.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως αύριο θα γίνει κανονικά σέντρα με τη δική της προκήρυξη, ενώ ξεκαθάρισε πως θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά της απόφασης της ΕΕ της ΕΠΟ, η οποία ήθελε να διεξαχθεί μπαράζ ανάμεσα στον 13ο της Super League με τον 2ο της Football League.

Παράλληλα, προέκυψε και μια αλλαγή στο πρόγραμμα. Το Λαμία-Ατρόμητος για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει... Ατρόμητος-Λαμία, λόγω έργων στο ΔΑΚ Λαμίας, με τις δύο ομάδες να παίζουν στο δεύτερο γύρο στην Φθιώτιδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. της Super League, σεβόμενα τον απλό Έλληνα φίλαθλο, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης και το ελληνικό Ποδόσφαιρο, αποφάσισαν όπως το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή ξεκινήσει κανονικά αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου, σύμφωνα με την Προκήρυξη που υποβλήθηκε στην ΕΠΟ. Η Super League, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα, για να ανατραπεί η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.

2/ Η Forthnet/Nova θα αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή που θα προβάλλει η ΕΡΤ.

3/ Λόγω έργων αλλαγής χλοοτάπητα στο ΔΑΚ Λαμίας, ο αγώνας ΠΑΣ Λαμία-Ατρόμητος Αθ. στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στην έδρα του Ατρομήτου στο Περιστέρι, με γηπεδούχο τον Ατρόμητο Αθ. και ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ Γύρου θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας, σε συνέχεια σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ