Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΑΧΕΠΑ: ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για την κινηματογραφική απόπειρα ληστείας της χρηματαποστολής.

Γεμάτο με ασθενείς και συνοδούς ήταν το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, την ώρα που οι δύο ένοπλοι δράστες αποπειράθηκαν να ληστέψουν χρηματαποστολή για τον εφοδιασμό του ATM (δείτε περισσότερα εδώ).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και περί την 12η μεσημβρινή έγινε ένοπλη ληστεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Συγκεκριμένα και ενώ γινόταν η φόρτωση του αυτόματου μηχανήματος ανάληψης μετρητών με χρήματα, εμφανίστηκαν δύο ένοπλοι ντυμένοι με ιατρικές μπλούζες και μάσκες και απαίτησαν από τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής τις κασετίνες με τα χρήματα».

Το ΑΧΕΠΑ περιγράφοντας το περιστατικό σημειώνει ότι «ο υπάλληλος της εταιρείας που μετέφερε τα χρήματα έριξε τη μία κασετίνα καταστρέφοντας έτσι τα χρήματα αυτής, ενώ οι ένοπλοι άρπαξαν τη δεύτερη κασετίνα και τράπηκαν σε φυγή εντός του νοσοκομείου».

«Η κινητοποίηση του προσωπικού φύλαξης του νοσοκομείου ήταν άμεση, όπως άμεση ήταν και η κινητοποίηση της αστυνομίας που κατέφθασε στο χώρο του ΑΧΕΠΑ με μεγάλη δύναμη.
Οι ένοπλοι ληστές, οι οποίοι έφεραν τη μία κασετίνα με τα χρήματα, ύστερα από καταδίωξη συνελήφθησαν» υπογραμμίζει το ΑΧΕΠΑ.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν δημιουργήθηκε πανικός, ούτε υπήρξε κάποιος τραυματισμός, παρά το γεγονός ότι η ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε σε ώρα που το νοσοκομείο ήταν γεμάτο από ασθενείς και συνοδούς, και από εργαζόμενους σε αυτό (πρωινό ωράριο λειτουργίας)» καταλήγει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ