Skip to main content

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον νεκρό ψαρά στο Καλοχώρι

Ο 82χρονος εντοπίστηκε πλησίον του λιμανιού και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από περιπολικό σκάφος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού.

Ανακοίνωση για τις αναζητήσεις και τον εντοπισμό του νεκρού 82χρονου ψαρά αγνοούνταν χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό ο 82χρονος εντοπίστηκε πλησίον του λιμανιού και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από περιπολικό σκάφος, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι 82χρονος είχε μεταβεί για διενέργεια αλιείας με το ερασιτεχνικό σκάφος του στη θαλάσσια περιοχή Θερμαϊκού κόλπου και αγνοείται.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του, στις οποίες συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος της Πλοηγικής Υπηρεσίας, δύο (02) ρυμουλκά, ένα Φ/Γ πλοίο, ένα ιδιωτικό σκάφος, δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και εθελοντική ομάδα διάσωσης.

Ο ανωτέρω εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης πλησίον του λιμένα, ανασύρθηκε από τα στελέχη του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ", όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.