Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
x

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καλεί τους νέους και τις νέες καθώς και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να πάρουν μέρος μαζικά και ειρηνικά στις εκδηλώσεις

Αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, τιμώντας την εξέγερση του Πολυτεχνείου και τους αγωνιστές που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αντιδικτατορικού αγώνα, κατέθεσε σήμερα το πρωί στεφάνι  στο χώρο μπροστά από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.

Διαβάστε εδώ: Ένταση στην Πολυτεχνική του ΑΠΘ με φοιτητές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καλεί τους νέους και τις νέες καθώς και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να πάρουν μέρος μαζικά και ειρηνικά στις εκδηλώσεις και την αυριανή πορεία για τη 17η Νοεμβρίου.

«Σαράντα έξι χρόνια μετά, η εξέγερση στο Πολυτεχνείο το Νοέμβρη του 1973, εξακολουθεί να εμπνέει καθώς τα αιτήματα για Ελευθερία Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη παραμένουν επίκαιρα. Ιδιαίτερα σήμερα που η αστυνομική βία εντείνεται, το πανεπιστημιακό άσυλο καταργείται, η δημόσια παιδεία στοχοποιείται, η Ιστορία αναθεωρείται και ο φασισμός ανεβαίνει διεθνώς, ο αντιδικτατορικός αγώνας αποτελεί πηγή δύναμης και έμπνευσης«, αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ