Skip to main content

Οι αναμετρήσεις της δεύτερης ημέρας στο Euro της Γαλλίας

Η «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου θα πέσει στο γήπεδο της Λανς στις 16:00, όπου η Αλβανία θα παίξει με την Ελβετία

Με τρία ματς, εκ των οποίων ξεχωρίζει το ντέρμπι του 2ου ομίλου ανάμεσα στην Αγγλία και στη Ρωσία, συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα του EURO 2016.

Στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας είναι στραμμένο το ενδιαφέρον της 2ης ημέρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που ξεκίνησε χθες με τη νίκη-θρίλερ της Γαλλίας επί της Ρουμανίας με 2-1 χάρις στο γκολ του Παγέ στο 89ο λεπτό.

Αγγλία και Ρωσία είναι τα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και η μεταξύ τους αναμέτρηση (22:00) αναμένεται με μεγάλη αγωνία. Τα «Τρία Λιοντάρια» βρίσκονται στη Γαλλία έχοντας υψηλούς στόχους, ενώ από την άλλη οι Ρώσοι φιλοδοξούν μετά από πολλά χρόνια να επιστρέψουν μέσα στην ελίτ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Η «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου θα πέσει στο γήπεδο της Λανς στις 16:00, όπου η Αλβανία θα παίξει με την Ελβετία. Σε έξι αναμετρήσεις που έχουν στο παρελθόν οι ομάδες σε επίσημα ματς, οι Ελβετοί μετρούν 5 νίκες, ενώ ένα παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο.

Στις 19:00 στο Μπορντό, για τον 2ο όμιλο, θα αναμετρηθούν οι «πρωτάρες» του τουρνουά, Ουαλία και Σλοβακία, σε αγώνα που δεν χωρούν προγνωστικά.