Skip to main content

Η «Αναρχική Δράση» πίσω από τον εμπρησμό διπλωματικού οχήματος

Την ευθύνη για το χθεσινό εμπρησμό διπλωματικού οχήματος του προξενείου Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει με προκήρυξή της η οργάνωση «Αναρχική Δράση».
Την ευθύνη για το χθεσινό εμπρησμό διπλωματικού οχήματος του προξενείου Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει με προκήρυξη που έστειλε στη zougla.gr η οργάνωση «Αναρχική Δράση».

Η προκήρυξη αναδημοσιεύεται αυτούσια στο αναφερόμενο ηλεκτρονικό πόρταλ: «Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους αυτούς που έστω και για λίγο αρχικά ξεγελάστηκαν, αναθάρρησαν ή έστω έδωσαν και λίγο χρόνο σε ΠΑΣΟΚ και Χρυσοχοϊδη ότι κανένα ΄΄σοσιαλιστικό΄΄ προκάλλυμα δεν μπορεί να αποκρύψει τον εξουσιαστικό ολοκληρωτισμό της εποχής μας», αναφέρεται.

Και προστίθεται: «Ο κρατικός μηχανισμός και ό,τι τον αποτελεί από πολιτικούς, διπλωμάτες, ένστολους και μη φρουρούς, δημοσιογράφους και λοιπούς ρουφιάνους, θα μας βρίσκουν σταθερά στο απέναντι στρατόπεδο. Στα στενά περιθώρια που μας απομένουν απαντάμε με αντάρτικο πόλης μέχρι την ανατροπή. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό διπλωματικού οχήματος (προξενείο Αλβανίας) τα ξημερώματα του Σαββάτου 12/12 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λίγα μόλις μέτρα απ΄το Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού πύργου».