Skip to main content

Η ανασκόπηση των διεθνών του ΠΑΟΚ - Κορυφαίος ο Μαργαρίτης

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη σήμερα, ενώ οι Άαρον Μπεστ και Μάλκομ Ρετ θα επιστρέψουν στη βάση τους την Τετάρτη.

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των διεθνών παικτών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επιστρέφουν στη βάση τους, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Κώστα Μέξα για την προετοιμασία ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής Ελλάδας στη νίκη επί της Βοσνίας στην Τούζλα με 65-70 για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του προκριματικών του Eurobasket 2021.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» είχε 14 πόντους με 7/9 σουτ,  5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 26:29 συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 21 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Στο άλλο παιχνίδι με «ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον που διεξήχθη στο Σάντο Ντομίνγκο, η Δομινικανή Δημοκρατία του Μάλκομ Ρετ νίκησε στην παράταση τον Καναδά με 88-84, παίρνοντας εκδίκηση για την ήττα της Παρασκευής.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ-σέντερ είχε 2 πόντους με 1/3 σουτ, 1 ριμπάουντ και 1 κόψιμο σε 9:15, ενώ ο Άαρον Μπεστ είχε 15 πόντους με 6/11 σουτ (3/4 δίποντα και 3/7 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 32:53, συγκεντρώνοντας 14 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Σημειώνεται πως ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη σήμερα, ενώ οι Άαρον Μπεστ και Μάλκομ Ρετ θα επιστρέψουν στη βάση τους την Τετάρτη.