Skip to main content

Οι Anonymous Greece δημοσίευσαν στοιχεία των Τούρκων χάκερς

Σε ανακοίνωσή τους οι Anonymous Greece δίνουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία δύο χάκερς που επιτέθηκαν σε ελληνικές ιστοσελίδες.

Τα ονόματα δύο Τούρκων χάκερς που, όπως ισχυρίζονται, βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις σε ελληνικές ιστοσελίδες έδωσαν απόψε στη δημοσιότητα οι Anonymous Greece.

Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν πως «Όπως είπαμε σας δίνουμε παρακάτω τα πραγματικά στοιχεία των Τούρκων "χακερς", του admin των Aslan Neferler Tim και του recruiter των Anka Neferler Tim, οι οποίοι επιτέθηκαν στις ιστοσελίδες της χώρας μας».

«Χθες το απόγευμα ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερς αλλα αυτή την φορά με το άλλο όνομα τους ( Aslan Neferler Tim ). Στην πρώτη επίθεση χτύπησαν οι Anka Neferler Tim. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και χτυπάνε όλοι μαζι ελληνικους στόχους» ανέφεραν στην πρώτη τους ανακοίνωση στην οποία επεσήμαναν πως «Αφού τους χτυπήσουν τα δημοσιεύουν στο facebook, twitter και σε τουρκικά forums. Εμείς αυτή την φορά έχουμε τα στοιχεία 2 ατόμων ο ένας είναι ο admins της σελίδας και ο δεύτερος είναι ο "αρχηγός" όπου μαζεύει άτομα για να χτυπήσει στόχους ( DDoS Captain)».