Skip to main content

Η αντεπίθεση της Μπαρτσελόνα και η φόρμα της Βιγιαρεάλ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές και επτά συνδυαστικά στοιχήματα για τον αποψινό αγώνα Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ

Θύμα έκπληξης έπεσε η Μπαρτσελόνα. Το Σάββατο ηττήθηκε με 2-0 από τη Γρανάδα και υποχώρησε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος και υποδέχεται σήμερα, στις 22:00, τη Βιγιαρεάλ με στόχο να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της για την επιστροφή στην κορυφή.

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος είναι η Βιγιαρεάλ. Μετά την ισοπαλία 2-2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε 2 σερί νίκες. Κέρδισε εκτός έδρας με 0-3 τη Λεγκανιές και εντός με 2-0 τη Βαγιαδολίδ. Ανέβηκε στην έβδομη θέση κι έχει 1 βαθμό περισσότερο από τη Μπαρτσελόνα.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ. Σε όλα τα παιχνίδια προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα οι προωθητικές ενέργειες «Boost Νίκης» και στο «Παρά 1». Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και στα ακόλουθα επτά συνδυαστικά στοιχήματα στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ:

Ανοίγει το σκορ ο Σουάρες και μπαίνουν 4 έως 6 γκολ

·         Ο Μέσι να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 4-1.
·         Ο Σουάρες να σκοράρει και να σημειωθούν 4 έως 6 γκολ στον αγώνα.
·         Ο Μπάκα να σκοράρει πρώτος και η Βιγιαρεάλ 5 έως 6 κόρνερ στον αγώνα.
·         Ο Μορένο να σκοράρει και Over 3,5 γκολ στον αγώνα.
·         Λεπτό πρώτου γκολ 1' έως 10' και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.
·         Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και Over 5,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.
·         Ακριβές σκορ 3-0,1-1 ή 4-1.