Skip to main content

Η απαλλαγή από τα χρέη καθορίζει την παρουσία Θεοδωρίδη στον Ηρακλή

Ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι έτοιμος να στηρίξει τον «Γηραιό» εφόσον αυτός απαλλαγεί από τα χρέη που άφησε πίσω η λαίλαπα του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Έτοιμος να είναι οικονομικός αρωγός του Τομ Παπαδόπουλου και τη νέα σεζόν στον Ηρακλή εφόσον ο σύλλογος απαλλαχθεί από τα χρέη του Σπύρου Παπαθανασάκη είναι ο Ηλίας Θεοδωρίδης.

Σύμφωνα με τη «Blue Arena», ο Έλληνας επιχειρηματίας φέρεται να είναι υπέρ της «καθαρής λύσης», δηλαδή της εταιρικής μεταβολής της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, ώστε να αποκτηθεί η δυνατότητα χρήσης ενός ΑΦΜ απαλλαγμένου από τα δυσβάστακτα χρέη του κ. Παπαθανασάκη.

Αυτή τη θέση του την έχει κοινωνήσει, βεβαίως, προς την πλευρά του κ. Παπαδόπουλου, μη δείχνοντας διατεθειμένος να μπει στην προσπάθεια οικονομικής υποστήριξης ενός Ηρακλή, που θα καλείται διαρκώς να ασχολείται με τη διαχείριση και αποπληρωμή παλαιών οφειλών.

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης θεωρεί αδιέξοδη και καταδικαστική για την ομάδα μία τέτοια επιλογή και κινεί τα νήματα προς την αντίθετη κατεύθυνση, ώστε η ομάδα να επανεκκινήσει εταιρικά, οικονομικά και αγωνιστικά.