Skip to main content

Η απάντηση Αναγνωστοπούλου στην «κατασυκοφάντηση» από το Πρώτο Θέμα

Αναμένω ΦΕΚ διορισμού του Γιάννη Αναγνωστόπουλου στο πολιτικό μου γραφείο και αποδείξεις, τονίζει η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας

«Κατασυκοφαντικό» χαρακτηρίζει η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου, το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» που υποστήριζε ότι ο αδελφός της «ήταν διορισμένος με ΦΕΚ στο υπουργείο Εσωτερικών πριν αναλάβει τη διεύθυνση του πολιτικού της γραφείου στην Πάτρα».

«Αναμένω ακόμα απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσα προς το συντάκτη του κατασυκοφαντικού δημοσιεύματος. Αναμένω ΦΕΚ διορισμού του Γιάννη Αναγνωστόπουλου στο πολιτικό μου γραφείο και αποδείξεις για αμειβόμενη σχέση εργασίας με οποιοδήποτε πολιτικό γραφείο μέλους της κυβέρνησης» αναφέρει η κ. Αναγνωστοπούλου σε ανακοίνωσή της.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, «υπάρχει ΦΕΚ ανάκλησης του διορισμού (ΦΕΚ 3819- 21/12/2015) του «ρεμπέτη» Γιάννη Αναγνωστόπουλου, επί πτυχίω στο ΕΑΠ, με πτυχία μουσικής και καμία αμοιβή από οποιοδήποτε κυβερνητικό γραφείο».

«Σε ό,τι αφορά το ποιοι και πόσοι βοηθούν εμένα προσωπικά και την κυβέρνηση, χωρίς επιβάρυνση του κράτους, με κόστος προσωπικό και κοινωνικό είναι μια άλλη συζήτηση περί συντροφικότητας η οποία για κάποια ΜΜΕ αποτελεί μια απολύτως άγνωστη χώρα», καταλήγει η αναπληρώτρια υπουργός.