Skip to main content

Η απάντηση ΠΟΕΔΗΝ για την κόντρα Πολάκη και τις αιμορροΐδες

«Εμείς δεν έχουμε κόντρα, όπως λέγετε, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, τον κ. Πολάκη», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Απάντηση στη χθεσινή δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και την αναφορά του στις «αιμορροΐδες», έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Ελισάβετ Σαλαμάρα.

Ο κ. Γιαννάκος, απαντώντας στη δήλωση του κ. Πολάκη ανέφερε: «Εμείς δεν έχουμε κόντρα, όπως λέγετε, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, τον κ. Πολάκη. Εμείς, με συγκεκριμένα στοιχεία καταγγέλλουμε τη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας που προκαλούν οι πολιτικές της κυβέρνησης. Οι πολιτικές του κ.Τσίπρα, του κ.Ξανθού και συνολικά της κυβέρνησης και του κ. Πολάκη».

«Ο κ. Πολάκης επιλέχθηκε από τον κ. Τσίπρα στο ρόλο του αναλώσιμου υπουργού, που στην πρώτη γραμμή προσπαθεί να απορροφά τους κραδασμούς για την κυβέρνηση για να προστατέψει τον ηγέτη και τους υπουργούς. Δηλαδή, αυτό το πρόβλημα είναι δικό του», τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

«Εμείς με συγκεκριμένα στοιχεία, όπως ξέρετε, και σε αυτά δεν απάντησε τίποτα στο δελτίο Τύπου το υπουργείο Υγείας, καταγγέλλουμε την διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Παράλληλα, η ΠΟΕΔΗΝ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση ως απάντηση στη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου, με την οποία υποστηρίζει πως «Ο κος Τσίπρας επέλεξε τον κο Πολάκη στο ρόλο του αναλώσιμου Υπουργού, του τυφεκιοφόρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -. ΑΝΕΛ να πολεμάει στην πρώτη γραμμή προκειμένου να καταστείλει την αντίσταση του λαού ενάντια στην κοινωνική διάλυση».

Και συνεχίζει:

«Με τις αλλοπρόσαλλες Δηλώσεις του επιδιώκει να απορροφήσει την κοινωνική κατακραυγή για την προστασία του ηγέτη και των στρατηγών της κυβέρνησης. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει με στοιχεία τη διάλυση του ΕΣΥ που προκαλούν οι πολιτικές του κου Τσίπρα , των Υπουργών Υγείας και συνολικά της κυβέρνησης.

Στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας πέρα των ύβρεων δεν απαντούν επί της ουσίας στα επιχειρήματα της ΠΟΕΔΗΝ που αποδεικνύει με στοιχεία την κατάρρευση του ΕΣΥ. Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της.

Από μία κυβέρνηση που δεν δίστασε να κόψει ακόμη και το ΕΚΑΣ από τους πιο ανήμπορους συμπολίτες μας. Καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης».