Skip to main content

Η απάντηση του προέδρου του ΟΑΣΘ στα καρφιά Μητσοτάκη

Η δήλωση - απάντηση του Στέλιου Παππά για τις αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΟΑΣΘ, κατά την ομιλία του στην 83η ΔΕΘ.

Διαβεβαιώσεις ότι ο ΟΑΣΘ θα παραμείνει δημόσιος έδωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Στέλιος Παππάς, απαντώντας στις αναφορές του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, κατα την ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, τον οποίο κατηγόρησε ότι ως συνυπεύθυνο για τα σκάνδαλα που συγκαλύφθηκαν και τις «ληστρικές συμβάσεις» που είχαν υπογραφεί με τους ιδιώτες μετόχους.

Υπεν θυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης άφησε αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΑΣΘ μετά την κρατικοποίησή του, κάνοντας λόγο για «κομματικούς κηφήνες» και προτείνοντας τη λύση ΣΔΙΤ για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ).

Όπως σημείωσε ο κ. Παππάς ο ΟΑΣΘ «δεν θα παραδοθεί με ληστρικές συμβάσεις σε μικρή μερίδα ιδιωτών σε βάρος του κοινωνικού συνόλου».

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Παππά:

«Ο κύριος Μητσοτάκης ανακάλυψε κηφήνες σε αυτούς που έχουν εξοικονομήσει δεκάδες εκατομμύρια υπέρ του Δημοσίου και δεν θυμήθηκε τα εκατοντάδες εκατομμύρια που συνυπέγραψε το 2014 για να συγκαλύψει τους κρατικοδίαιτους φίλους του, στον "ιδιωτικό" ΟΑΣΘ. Συγχαρητήρια για τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε κ. Μητσοτάκη.

Θα θέλαμε, ωστόσο, να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο ΟΑΣΘ θα παραμείνει δημόσιος και όσο περνάει από το χέρι μας δεν θα παραδοθεί με ληστρικές συμβάσεις σε μικρή μερίδα ιδιωτών σε βάρος του κοινωνικού συνόλου».