Skip to main content

Η απειθαρχία στο μεγαλείο της!

Η αλλαγή νοοτροπίας που ζήτησε ο Σάκης Τσιώλης από τους ποδοσφαιριστές του δεν ήρθε ποτέ και ο Άρης πέταξε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Ατρόμητο.

Την περασμένη σαιζόν ο Άρης έχασε 22 από τους 45 βαθμούς που θα μπορούσε να αποσπάσει στο σπίτι του, το «Κλεάνθης Βικελίδης», κάτι που του κόστισε (εν τέλει) την είσοδο στα πλέι οφ και κατ’ επέκταση την έξοδο στην Ευρώπη.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τόσο ο προπονητής του συλλόγου, Σάκης Τσιώλης, όσο και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές τόνισαν την ανάγκη να μην κάνουν την ίδια πορεία, δημιουργώντας ένα απόρθητο φρούριο που καμία αντίπαλη ομάδα δεν θα περνάει εύκολες στιγμές σε αυτό.

Ακριβώς αυτό… δεν συνέβη στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο! Οι «κιτρινόμαυροι» εμφάνισαν ένα κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκαν με 1-0 χάρις σε γκολ του δήμιου τους, Κώστα Μήτρογλου.

Η απειθαρχία ήταν το στοιχείο που διέκρινε τους ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικέων οι οποίοι έδειχναν χαμένοι και ασύνδετοι στο χορτάρι, δοκιμάζοντας μακρινές μπαλιές με αποδέκτη τον απελπιστικά μόνο, Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Ο Καρδιτσιώτης πριν από μία βδομάδα ακριβώς, μετά την φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Επανομής, είχε τονίσει σε έντονο ύφος πως οι παίκτες του Άρη πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία και συμπεριφορά, εντός και εκτός του γηπέδου.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Περιστεριώτες ο Μιχάλης Σηφάκης υποστήριξε πως κάποιοι συμπαίκτες του… κοιμόντουσαν! Αυτοί οι «κάποιοι» είναι οι συνήθεις ύποπτοι οι οποίοι με την μέχρι τώρα πορεία τους δείχνουν ότι κοροϊδεύουν την διοίκηση, το τεχνικό τιμ και κυρίως τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων».

Σε αυτό το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, η ανοχή των οποίων τα τελευταία δύο χρόνια για κάποιο λόγο συνεχίζει να υφίσταται! Η αντίδραση (κυρίως σε αυτό το θέμα) πρέπει να είναι άμεση και σκληρή για να μην επαναληφθούν τραγικές εμφανίσεις όπως αυτή με τον Ατρόμητο…

ΥΣ: Η (τουλάχιστον) ηλίθια ενέργεια του Καρίμ Σολτάνι ο οποίος «κρέμασε» την ομάδα του, και ενώ αυτή βρισκόταν πίσω στο σκορ, ανάγκασαν πολλούς φιλάθλους του Άρη να σιγοψιθυρίσουν «αρχίσανε τα όργανα». Μακάρι να διαψευστούν…