Skip to main content

Η απόφαση Γιαννακόπουλου για το πούλμαν και οι «πράσινες» αντιδράσεις

Ο ηγέτης των «πρασίνων» αποφάσισε να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια υποχρεώνοντας την αποστολή να επιστρέψει από την Πόλη στην Αθήνα με πούλμαν

Την οργή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ένιωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την χθεσινή ήττα-αποκλεισμό από τη Φενέρ στην «Ulker Sports Arena» που τους κρατά εκτός final four για 5η σερί σεζόν και μάλιστα για 2η σερί σεζόν με «σκούπα».

Ο ηγέτης των «πρασίνων» αποφάσισε να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια από την Κωνσταντινούπολη για την Αθήνα υποχρεώνοντας την αποστολή του συλλόγου να επιστρέψει με πούλμαν.

Η απόφαση αυτή δεν αντιμετωπίστηκε εξίσου... θετικά από όλους τους παίκτες με τους Αντώνη Φώτση, Μάικ Τζέιμς, Κρις Σίνγκλετον και Κένι Γκάμπριελ να αρνούνται να ακολουθήσουν την εντολή της διοίκησης.

Αυτή η κίνηση αναμένεται να φέρει κυρώσεις στους τέσσερις αθλητές καθώς ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να συναντηθεί με τον Τσάβι Πασκουάλ όταν η αποστολή καταφθάσει στην Αθήνα ώστε να αποφασίσουν από κοινού ποια θα είναι η τιμωρία των παικτών ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μόνο ο Σίνγκλετον δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η απόφαση δεν ήχησε ευχάριστα ούτε στα αυτιά του 44χρονου Καταλανού κόουτς που βιώνει για πρώτη φορά μια τέτοια κατάσταση στην καριέρα του ενώ έχουν αρχίσει να διαρρέονται φήμες αναφορικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sport 24», Τζέιμς, Γκάμπριελ και Φώτσης περιμένουν να επιβιβαστούν στην πτήση τους στις 19:15 ώρα Τουρκίας, όμως μαζί τους δεν βρίσκεται ο Σίνγκλετον καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ πήρε αεροπλάνο λίγες ώρες νωρίτερα από τους συμπαίκτες του και θα είναι ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που θα πατήσει ελληνικό έδαφος.