Skip to main content

Mediterranean Cosmos: Οι καλύτερες drinking and dining επιλογές για το καλοκαίρι στην πόλη

Μία όαση δροσιάς με μοναδικές γεύσεις και λαχταριστά ποτά και cocktails στα καταστήματα του καλαίσθητου εξωτερικού χώρου του Mediterranean Cosmos.

Καλοκαίρι θα πει χαλάρωση, ξεγνοιασιά και πολύτιμες στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους μας που χαράσσονται για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας. Για αυτό αξίζει αυτές οι στιγμές να συνοδεύονται από τις καλύτερες δυνατές προτάσεις.

Το φαγητό είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή και ειδικά αν συνοδεύεται από λαχταριστά ποτά και πολλά χαμόγελα, η εμπειρία αναμένεται να είναι ξεχωριστή.

Έτσι αυτόματα, όλοι οι δρόμοι μάς οδηγούν στο Mediterranean Cosmos, το εμπορικό κέντρο που φιλοξενεί τέλειες γαστρονομικές προτάσεις και δροσιστικές επιλογές για ποτά που θα απογειώσουν το καλοκαίρι μας.

Μετά από μία βόλτα για shopping στους πολύχρωμους διαδρόμους του Mediterranean Cosmos, ο εξωτερικός του χώρος ανοίγεται διάπλατα μπροστά μας δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε ό,τι λαχταράει η καρδιά μας σε μαγαζιά που εκτός από το ποιοτικό τους μενού, διακρίνονται για το κομψό design και το φιλόξενο περιβάλλον τους.

Η Voria.gr σάς προτείνει λοιπόν οκτώ επιλογές για την απόλυτη dining and drinking εμπειρία καθώς και μία για περιπετειώδεις εξορμήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προκειμένου να χαρείτε στο έπακρο της πολύτιμες καλοκαιρινές μέρες και νύχτες σας.


TGI Fridays™

Φέτος το καλοκαίρι, ο πιο εξωτικός προορισμός είναι τα TGI Fridays™. Και αυτό γιατί μοναδικές γεύσεις που θα βρούμε μόνο στο κατάστημα αλλά και signature cocktails συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για το απόλυτη εμπειρία απόλαυσης. Σε έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τραγανά Chili Nachos, εκρηκτικά Dynamite Shrimps και γλυκοπικάντικα Fridays™ Signature Glazed Cauliflower Bites και οκτώ δροσιστικά cocktails που θα δώσουν άλλο νόημα στις καλοκαιρινές μας μέρες!

ΛΕΜΑΡΓΚΟ

Στην εξωτερική πλατεία του Mediterranean Cosmos, οι λάτρεις του κρέατος θα βρουν το παντοτινό τους στέκι σε ένα μέρος όπου η μαγειρική τέχνη ανθίζει και δεν συμβιβάζεται με την κοινή εμπειρία. Στο ΛΕΜΑΡΓΚΟ λοιπόν, το κρέας παρουσιάζεται όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι, χαρίζοντάς μας εκλεκτά πιάτα με πρωταγωνιστές τα πιο αγνά υλικά μαγειρεμένα με πολλή φαντασία με έναν και μόνο σκοπό: να ξετρελάνουν τον ουρανίσκο μας και να μας μυήσουν στο καλομαγειρεμένο κρέας.

Tothelo GastroBar

Τα καλοκαίρια μας είναι πλημμυρισμένα από ζωηρές εικόνες και δροσερές εμπειρίες. Για αυτό και μία επίσκεψη στο Tothelo GastroBar αποτελεί μονόδρομο τις ζεστές ημέρες στην πόλη μετά τα ψώνια μας στο Mediterranean Cosmos. Σε μια όαση δροσιάς στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου μπορούμε να απολαύσουμε ποτά που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις μας καθώς και εμπνευσμένα cocktails. Παράλληλα, στο φιλόξενο περιβάλλον, που είναι ιδανικό για συναντήσεις με φίλους, έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε εύγεστα σνακ αλλά και φανταστικές επιλογές brunch.

Estrella

Μιας και μιλάμε για brunch, το απόλυτο spot για τις πιο ξεχωριστές γεύσεις δεν είναι άλλο από το Estrella στο Mediterranean Cosmos, που έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Το μενού του καταστήματος είναι μία πανδαισία γεύσεων, προσφέροντας μοναδικές επιλογές ακόμα και για τον πιο απαιτητικό καθώς το Estrella βρίσκει τρόπους να ξετρελαίνει τους foodies με νέες προτάσεις. Σε ένα ονειρικό τοπίο που διακρίνεται για την κομψότητα και την ωραία μουσική του, θα βρούμε κλασικές γεύσεις όπως pancakes, σαλάτες και waffles αλλά και signature πιάτα όπως τα νέα Korean, Katsu και Churros-Croque Madame. Για bonus απόλαυση αξίζει να δοκιμάσετε το Bearnaise με μοσχαρίσια μπριζόλα Angus και τη νέα Flatbread Pizza με ξεροψημένη ζύμη αργής ωρίμανσης.

The Prince Barsserie

Αν το καλοκαίρι σάς βρίσκει στην πόλη, δώστε του τη διάσταση που του αξίζει γεμίζοντας τη μέρα σας με ποιοτικές στιγμές στο The Prince Barsserie με λαχταριστές επιλογές πρωινού και ανεπανάληπτες προτάσεις lunch ή dining. Στο κατάστημα θα ανακαλύψουμε cocktails που θα δροσίσουν τα απογεύματα και τις νύχτες στην πόλη σε έναν προσεγμένο χώρο με ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία στοιχείων της φύσης και άκρως ατμοσφαιρική μουσική που μας βάζουν ανεπιστρεπτί σε summer vacation mood!

Brulee Cafe Bar

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις είναι συνυφασμένες με το νερό και τι καλύτερο από το να απολαύσουμε τον καφέ, το ποτό ή το γεύμα μας σε ένα δροσερό μέρος; Δίπλα από τις πισίνες του Mediterranean Cosmos θα ανακαλύψουμε το πλήρως ανακαινισμένο Brulee Cafe Bar, έναν χώρο που θα φιλοξενήσει τις πιο όμορφες στιγμές μας. Οι χαμογελαστοί άνθρωποί του είναι έτοιμοι να μας προσφέρουν έναν μυρωδάτο καφέ πριν τα ψώνια μας και νόστιμα πιάτα και cocktails μετά από αυτά προκειμένου να απολαύσουμε στο έπακρο την ημέρα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις προτάσεις σε burgers και pizza!

Ten Cool Drinking & Eatery

Ένα παραμυθένιο μαγαζί ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα της καθημερινότητας, φέρνοντας κάτι φρέσκο! Το Ten πήρε τη θέση του στο Mediterranean Cosmos παρουσιάζοντας γιγάντιες γυάλινες επιφάνειες και παράθυρα στον κόσμο πλάι στα νερά μιας πισίνας και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απολαύσουμε τον καφέ ή το πιάτο μας σε ένα δροσερό σκηνικό σε μία καλαίσθητη αυλή που ταξιδεύει τη ματιά μας! Στο κατάστημα θα γευτούμε πεντανόστιμα πιάτα και ιδιαίτερα ποτά που χαρίζουν έντονο χαρακτήρα στις μέρες και τις νύχτες μας που πλημμυρίζουν από φρεσκάδα, χρώματα και αρώματα!

Biscotto Community

Ένας από τους πιο στιλάτους εξωτερικούς χώρους στη Θεσσαλονίκη μάς περιμένει να τον ανακαλύψουμε και να ζήσουμε εκεί μαγικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το Biscotto Community ξεχωρίζει για τη σύγχρονη ματιά του στο design με τις μεγάλες ξύλινες επιφάνειες να εναλλάσσονται με ξύλινες ροτόντες και μινιμαλιστικά τραπεζάκια που δίνουν έναν ολοκληρωμένο ορισμό στην άνεση. Στο μαγαζί θα απολαύσουμε ξεχωριστές ετικέτες κρασιού αλλά και υπέροχα ποτά και cocktails ενώ οι προτάσεις για φαγητό θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

The MindTrap

Το καλοκαίρι εκτός από χαλάρωση, θέλει και λίγη περιπέτεια! Για αυτό τη λύση μας δίνει το The MindTrap στο Mediterranean Cosmos στο οποίο λειτουργούν έξι θεματικά δωμάτια απόδρασης. Αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ζωηρές στιγμές με τους φίλους ή την οικογένειά μας με το μυστήριο αλλά και το γέλιο να ανεβάζουν την αδρεναλίνη, κάνοντάς μας πρωταγωνιστές της ιστορίας που θα επιλέξουμε! Τα δωμάτια προσαρμόζονται σεναριακά και γριφολογικά σε μικρούς και μεγάλους και έχουν διάρκεια 60-75 λεπτά, ενώ μπορούν να συμμετέχουν ομάδες από 2-7 άτομα και σε κάποια από αυτά υπάρχει και ηθοποιός!

Mediterranean Cosmos

Info

Site: https://mediterraneancosmos.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial/
Instagram: https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/