Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021
x

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ-ΕΚΤΟΣ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ

Εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι έμεινε ο Αλγερινός επιθετικός καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν

Την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο Ευόσμου «Δημ. Κοντικάκης» (15:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Μετά την ολοκλήρωσή της ο Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ντόγος, και Χαριτωνίδης.

Εκτός της κιτρινόμαυρης αποστολής έμεινε ο Ραφίκ Τζεμπούρ που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Από τη μεριά τους οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με μια τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου.

Ο προπονητής Νίκος Νεντίδης ανακοίνωσε την αποστολή των σταχυοφόρων με την 18αδα να απαρτίζουν οι:

Γιακουμής, Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Βαφέας, Κουκόλης, Γκότοβος, Χατζής, Φελίπε, Γκέσιος, Πάλλας, Πάτο, Θεοδωρίδης, Έππας, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Γκέκας, Δεινόπαπας και Βουτσιάς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τάι και Βασίλης Τριανταφυλλάκος αλλά και ο νεαρός Θανάσης Κάμπας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ