Skip to main content

Η αποστολή του Άρη για Πανσερραϊκό - Εκτός οι Ανάκογλου και Τζεμπούρ

Ο Έλληνας μέσος ταλαιπωρείται από ίωση ενώ ο Αλγερινός επιθετικός συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και λαμβάνει θεραπεία

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα ο Άρης.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος και Ντόγος.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Ανάκογλου ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση αλλά και ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και λαμβάνει θεραπεία.

 

Από τη μεριά της σερραϊκής ομάδας, ο προπονητής Παναγιώτης Διλμπέρης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στα δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Στέλιο Πόζογλου και Δημήτρη Γκούρτσα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αλέξανδρος Τσούτσης και Νίκος Τομαχασβίλι.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέλκας, Κασίμης, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Φουσού, Πόζογλου, Ρούτσης, Κανούλας, Τσιμίκας, Κάκκο, Τσελεπίδης, Καψάλης, Παναγιωτίδης, Σιάκκας, Κτιστόπουλος και Γκούρτσας.