Skip to main content

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Παναχαϊκή - Μέσα ο Μίσιτς,εκτός ο Πέλκας (vid)

Οι Γιαννούλης και Σβιντέρσκι ενσωματώθηκαν στην ομάδα, με τον πρώτο ν’ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας καθώς έπαιξε στον αγώνα Ξάνθη-Ατρόμητος.

Την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση-ρεβάνς εναντίον της Παναχαϊκής στην Τούμπα για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος ολοκλήρωσαν (δείτε εδώ) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λέο Μάτος που επιστρέφει από τιμωρία, καθώς και τον Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του.  

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Χοσέ Κάνιας, Στέλιος Κίτσιου, Πόντους Βέρνμπλουμ κι ο Δημήτρης Πέλκας που δεν είναι 100% έτοιμος λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης κι ο Κάρολ Σβιντέρσκι ενσωματώθηκαν στην ομάδα, με τον πρώτο ν’ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της συμμετοχής του στον αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος.

Αναλυτικά, την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Καρέλης και Άκπομ.