Skip to main content

Η αποτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσκεψη Τσίπρα-φορέων και η ομιλία στη ΔΕΘ

«Η μόνη απάντηση είναι η πολιτική αλλαγή με μια προοδευτική κυβέρνηση με επίκεντρο τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», τονίζουν στελέχη του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη.

Για μια διαδικασία με ειλικρινείς και ουσιαστικές τοποθετήσεις κάνουν λόγο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης, αναφερόμενα στην χθεσινή σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με τους παραγωγικούς φορείς ενόψει της ΔΕΘ.

«Οι εκπρόσωποι των φορέων μίλησαν με ειλικρίνεια και είπαν τι βιώνει ο κάθε κλάδος, καθώς η ενεργειακή κρίση τους έχει φέρει στα όρια τους» σημειώνουν.

Όπως προσθέτουν, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία και την οικονομία είναι τέτοια που κάνει επιτακτική την ανάγκη για άμεση πολιτική αλλαγή στη χώρα.

«Η μόνη απάντηση είναι η πολιτική αλλαγή με μια προοδευτική κυβέρνηση με επίκεντρο τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ επισημαίνουν ότι θα παρουσιάσει το εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας, δίνοντας έμφαση στην αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης δίνουν ραντεβού για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο αντικυβερνητικό συλλαλητήριο των συνδικάτων στο Άγαλμα Βενιζέλου, με προσυγκέντρωση στις 17.30 κάτω από τα γραφεία του κόμματος (Εγνατία και Αριστοτέλους).

Στόχος, όπως λένε, να σταλεί ένα μαζικό μήνυμα πολιτικής αλλαγής.