Skip to main content

Οι ψευτομαγκιές του Καρβέλα και ο καβγάς Τζήμερου-Χαριτάτου

Η... αρχηγική εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο, οι ψευτομαγκιές του Καρβέλα και ο καβγάς Τζήμερου-Χαριτάτου.

Άλα τις… αρχηγική εμφάνιση του Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο. «Σας επέλεξα για υπουργούς», στο πρώτο πρόσωπο μεγαλοπρέπειας, και όχι απρόσωπα «επιλεγήκατε για υπουργοί». Αλλά και… θα σας εξετάσω σε ένα εξάμηνο! Προαναγγελία ανασχηματισμού;

Να υποθέσουμε ότι τον Μάρτιο θα έχουμε πλήρη αλλαγή της κυβέρνησης; Ή θα υπάρξουν μερικοί που θα θεωρηθούν επιτυχόντες και θα παραμείνουν; Οι «53» πάντως είναι ενοχλημένοι και ανυπόμονοι. Μετρούν στην κυβέρνηση 15 ΠΑΣΟΚογενείς και έξη των ΑΝΕΛ, προερχόμενους από Ν.Δ. Πήραν τις θέσεις κι άφησαν τους συντρόφους εκτός. Γι’ αυτό και έναν-έναν τους αποδομούν, Άρχισαν με τον Δ. Καμμένο, συνέχισαν με τον Μπόλαρη, και αναμένεται συνέχεια.

Μπορεί ο Τσίπρας να έδειξε στον φακό αποφασισμένος να κυβερνήσει, αλλά αν δεν βρει τρόπο να ησυχάσει την Κωνσταντοπούλου, θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Εκνευρισμός προκλήθηκε στο κυβερνητικό κόμμα, όταν η -ακόμη- πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να αδειάσουν επτά γραφεία συνολικού εμβαδού 200 τ.μ. από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, για να φιλοξενούνται βουλευτές της επαρχίας. Όσο ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν το είχε σκεφθεί, τώρα της ήρθε η έμπνευση.

Ενοχλήθηκε ο Βαρουφάκης, επειδή ο Μοσκοβισί δήλωσε πως «οι διαπραγματεύσεις με τον Βαρουφάκη ήσαν άσκοπες». Και γιατί ο Γιάης (χωρίς «ν») θύμωσε; Αυτό που είπε ο Μοσκοβισί το είχαν καταλάβει και οι γάτες. Μόνο η Κωνσταντοπούλου και οι Λαφαζανικοί έχουν άλλη άποψη. (ή μήπως έπρεπε να γράψω, μόνον ο Λαφαζάνης και οι Κωνσταντινοπουλικοί; Θα δείξει).

Με ενέπνευσε το χθεσινό άρθρο στην voria.gr για την επιλεκτική ευαισθησία των «προοδευτικών» και είπα να προσθέσω κι εγώ δυο λιθαράκια. Υπήρξε μια πρωτοφανής «έκρηξη» του δημοσιογράφου Χαριτάτου που κατσάδιασε τον Τζήμερο, λόγω του ειρωνικού σχολίου που έκανε για τους μουσουλμάνους που σκοτώθηκαν στην Μέκκα, πετώντας πετραδάκια στον Διάβολο.

ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ: Αυτή είναι η πολιτική άποψη που έχετε κύριε Τζήμερε! Μίσος για τα "πιστεύω" του καθενός! Αυτό είναι ανήθικο για έναν πολιτικό!
ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Δεν με ενδιαφέρει η άποψή σας!
ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ: Εμένα με ενδιαφέρει τι λέτε στον αέρα, όταν δημιουργείτε μίσος μεταξύ αλλόθρησκων!

Ο συμπαθής -κατά τα άλλα- δημοσιογράφος του συστήματος, που ενοχλήθηκε επειδή ο Τζήμερος «δημιουργεί μίσος κατά των αλλοθρήσκων», ξέχασε να δείξει την ευαισθησία του για ένα άλλο περιστατικό.

Για το νέο τραγούδι του Καρβέλα, με τίτλο «Ο Διάβολος Είναι Από Την Ελλάδα», και που μεταξύ άλλων έχει στίχους όπως: "Ο Χριστιανισμός τα γ@μ*σε όλα", και στο οποίο ανακατεύει ναρκωτικά, σεξ, τον Πάνα, το Σατανά, τον Χριστιανισμό…! Το βασικό στόρι του τραγουδιού είναι ότι ο αρχαιοελληνικός θεός Πάνας έγινε στην πορεία... Βελζεβούλ, άρα «ο διάβολος είναι από την Ελλάδα»!

Όταν προσβάλλεται ο χριστιανισμός, ο Χαριτάτος δεν ευαισθητοποιείται; Όσο για τον Καρβέλα, έχω να πω ότι οι ψευτόμαγκες μπορούν να βάλουν κατά του χριστιανισμού επειδή οι χριστιανοί ζουν σε αφασία και δεν διαμαρτύρονται, αλλά κι όσοι το τολμήσουν οι «προοδευτικοί» θα τους επιτεθούν υποστηρίζοντας ότι η σάτιρα δεν έχει όρια.

Αν λοιπόν ο κάθε Καρβέλας, είναι μάγκας και όχι ψευτόμαγκας, μπορεί να γράψει ένα ανάλογο τραγούδι ειρωνευόμενος το ισλάμ ή τον ιουδαϊσμό;