Skip to main content

Η Αριστερά επέδειξε το χειρότερο πρόσωπο κυνισμού στο Μάτι

Ο ομερτά ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη, η συνέντευξη της διαδόχου της Μέρκελ στο γερμανικό πρακτορείο DPA και αυτοί που διέλυσαν τη γειτονιά του Ευόσμου.

Η Αριστερά που θα χτυπούσε τη διαφθορά, επέδειξε το χειρότερο πρόσωπο κυνισμού και αναλγησίας στο έγκλημα που διαπράχθηκε στο Μάτι, και εξακολουθεί να παραπλανά σκοπίμως τον λαό, όπως φάνηκε και στην έρευνα του Παπαχελά.

Τραγική η κατάσταση στο Μάτι, αλλά πιο τραγικοί οι υπουργοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, που κρύβοντας την πραγματικότητα από τον λαό, πίστεψαν ότι θα ζωντανέψουν και τους νεκρούς.

Να θυμίσω στον διάτρητο πρωθυπουργό, ότι κάποιος του το σφύριξε και είπε προεκλογικά την φράση που αποδίδεται στον Τσώρτσιλ: Μπορεί για λίγο χρόνο να ξεγελάσεις τους πολλούς, μπορεί για πολύ χρόνο να ξεγελάσεις τους λίγους, αλλά δεν μπορεί για πολύ χρόνο να ξεγελάς τους πολλούς. Το είπε, αλλά ίσως δεν κατάλαβε το νόημα, κι έπεσε στον λάκκο.

Αν ισχύσει στο ΣΥΡΙΖΑ ομερτά για τον Πολάκη, θα υπάρχει πλήρης πολιτικός ευτελισμός. Μπροστά στις καρέκλες και τους παχυλούς μισθούς, πουλάμε αριστεροσύνη στα ΜΜΕ, αλλά ταυτιζόμαστε με τον Πολακισμό. Τι σου κάνει το "ηθικό πλεονέκτημα"!...

Συνέντευξη στο γερμανικό πρακτορείο DPA έδωσε η διάδοχος της Άνγκελα Μέρκελ στο CDU, Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ. Η Κάρενμπάουερ μίλησε μεταξύ άλλων και για τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2 και υποστήριξε πως είναι ένα έργο που θα το στηρίξει. Όπως σημείωσε, «στηρίζουμε σε αυτό το έργο», και πρόσθεσε ότι ενεργειακά, το φυσικό αέριο έχει μεγάλη σημασία για τη Γερμανία δεδομένης της απόφασης της να εγκαταλείψει τον άνθρακα και την πυρηνική ενέργεια.

"Ωραίοι" οι Γερμανοί. Θα στηρίξουν στον Nord Stream 2, επειδή το φυσικό αέριο έχει μεγάλη σημασία για την Γερμανία. Και καλά θα κάνουν. Όμως και ο South Stream είχε μεγάλη σημασία για την Ελλάδα, αλλά και οι Γερμανοί ήσαν -μεταξύ των άλλων- που τον ματαίωσαν [χάσαμε και τον Κώστα Καραμανλή!]. Τα δικά τους δικά τους, και τα δικά μας πάλι δικά τους.

Πακιστανοί και Ρομά διέλυσαν γειτονιά στον Εύοσμο, προφανώς για την κυριαρχία σε διάθεση παράνομων εμπορευμάτων. Και τους πολίτες ποιος θα τους προστατεύσει;

Με μια πραγματικά πολύ πονηρή κίνηση οι Τούρκοι διαφημίζουν διεθνώς σε ένα πολύ δημοφιλή τομέα και συγκεκριμένα στον χώρο του αυτοκινήτου την τουρκική ταυτότητα του Αιγαίου, "Ege", ονομασία την οποία έδωσαν στο καινούργιο πολυδιαφημιζόμενο μοντέλο αυτοκινήτου που θα παράγεται στην Τουρκία.

Το νέο μοντέλο, "Αιγαίο", εκτέθηκε για πρώτη φορά αυτές τις μέρες στην μεγάλη διεθνή έκθεση, İstanbul Autoshow της Κωνσταντινούπολης με μεγάλη προβολή στο όνομα "Αιγαίο" και είναι συμπαραγωγή της τουρκικής εταιρίας Tofas με την ιταλική Fiat Chrysler. Στην πρεμιέρα της παρουσίασης δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα και η ονομασία "Αιγαίο" κυριάρχησε σε όλα τα τουρκικά ΜΜΕ.

Από την 1η Μαΐου τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία μεταξύ της Αλβανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διαφύλαξη των συνόρων της Αλβανίας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Προστασίας των Συνόρων - FRONTEX. Είναι η πρώτη φορά που ο Frontex έχει υπογράψει συμφωνία με μια χώρα που δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η συμφωνία προβλέπει την προστασία των αλβανικών συνόρων, κυρίως με την Ελλάδα, από τις μεταναστευτικές ροές. Σύμφωνα με τα αλβανικά δημοσιεύματα, στις 25 Μαΐου θα αρχίσει να ανάπτυξη των ομάδων Frontex.

Η Frontex θα εμποδίζει μετανάστες να φεύγουν από την Ελλάδα προς Αλβανία. Θα εμποδίζει άραγε και Αλβανούς ναρκέμπορους και λαθροϋλοτόμους να μπαίνουν στην Ελλάδα;