Skip to main content

Συνεταιρισμός «Ηρακλής»: Ανεδαφικές οι αξιώσεις του ΟΑΣΘ

Τα μέλη του συνεταιρισμού επεσήμαναν στη βουλευτή Άννα Ευθυμίου τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του Συνεταιρισμού Ηρακλή

Επίσκεψη στον Συνεταιρισμό Αυτοκινητιστών «Ηρακλής» πραγματοποίησε σήμερα η βουλευτής Α' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μέλη του συνεταιρισμού της ευχήθηκαν «οικογενειακή ευτυχία» μιας και είναι η πρώτη δημόσια παρουσία της μετά την υποδοχή του νέου μέλους στην οικογένειά της καθώς επίσης και καλή επιτυχία στην άσκηση των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων.

Στη βουλευτή, τονίζει ο συνεταιρισμός, επισημάνθηκαν «τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον «Ηρακλή».

«Ενδεικτικά:

-          Την αθέτηση των υποχρεώσεων του ΟΑΣΘ έναντι του ΗΡΑΚΛΗ.
-          Τις ανεδαφικές αξιώσεις του ΟΑΣΘ έναντι του ΗΡΑΚΛΗ.
-          Την επιβολή αναγκαστικής στέρησης της ακίνητης περιουσίας του ΗΡΑΚΛΗ  (αμαξοστάσια, κτήριο γραφείων) και αντανακλαστικά των Συνεταιριστών.
-          Τη διένεξη με το Δήμο Καλαμαριάς».

«Της εκθέσαμε όμως και τις σκέψεις μας για την εκπόνηση μεσομακροπρόθεσμου αναπτυξιακού σχεδιασμού με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και του προμηθευτικού χαρακτήρα του Συνεταιρισμού. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε καλές θέσεις εργασίας στις οποίες τον πρώτο λόγο θα έχουν οι Συνεταιριστές» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η βουλευτής, σύμφωνα με τον συνεταιρισμό, άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις και τα σχέδια και εξέφρασε την πρόθεσή της να συνδράμει με την ιδιότητά της.

«Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την επίσκεψή της και για τη ζεστασιά με την οποία περιέβαλε τη συζήτησή μας. O Ηρακλής θα επιδιώξει γόνιμη συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς της Θεσσαλονίκης» καταλήγει η ανακοίνωση.