Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Ανοιχτό παιχνίδι στην Αρμενία! (video)

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στα προκριματικά του Euro 2020 και τη Euroleague

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (15/11) περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2020 και την Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Championsbet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Θεαματικό παιχνίδι στο Ερεβάν

Στις 19:00, η Εθνική Ελλάδος αγωνίζεται στο Ερεβάν απέναντι στους Αρμένιους για την 9η αγωνιστική των Προκριματικών του Euro 2020.

To εθνικό μας συγκρότημα έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την πρόκριση, αλλά τα τελευταία αγωνιστικά δείγματα της ομάδας, στο "παράθυρο" του Οκτωβρίου. ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά.

Με τον Φαντ Σχιπ στον πάγκο η ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική στη Ρώμη απέναντι στους Ιταλούς και ηττήθηκε άδικα με 2-0, ενώ λίγες μέρες αργότερα πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια στη νίκη με 2-1 επί των Βόσνιων. Εξαιρετική επιθετική ανάπτυξη, οι παίκτες έβγαλαν ένταση και όρεξη στο παιχνίδι τους, δημιούργησαν 27 τελικές και δικαιώθηκαν στο 88' με το  αυτογκόλ του Κοβάσεβιτς. Το σκορ είχε ανοίξει ο επιθετικός της Βίλεμ Βαγγέλης Παυλίδης.

Ουσιαστικά εκτός πρόκρισης έμειναν και οι Αρμένιοι μετά τα αποτελέσματα του Οκτωβρίου. Έμειναν στο 1-1 στο Λιχτενστάιν και στη συνέχεια δέχθηκαν βαριά ήττα με 3-0 στη Φινλανδία. Στον πρώτο γύρο, η Αρμενία είχε βγάλει διπλό στο ΟΑΚΑ με 2-3, στο "κύκνειο άσμα" του Άγγελου Αναστασιάδη.

Με πολύ καλό μομέντουμ ταξίδεψε στην Αρμενία η εθνική μας, θα αγωνιστεί δίχως άγχος και σκοπιμότητες, κάτι ανάλογο αναμένεται και από τους γηπεδούχους. Λογικά θα δούμε γρήγορο ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Οριακό ματς στο Βουκουρέστι

Στις 21:45, στην Arena Nationala του Βουκουρεστίου, η Ρουμανία υποδέχεται τη Σουηδία για την 9η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

"Τελικός" η αναμέτρηση για τους Ρουμάνους, που κατατάσσονται 3οι με 14 πόντους, στο -1 από τους Σουηδούς. Μόνο με νίκη παραμένουν μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, αφού την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύουν στην Ισπανία, ενώ οι Σκανδιναβοί υποδέχονται τα Νησιά Φερόε. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Σουηδία επικράτησε 2-1 των Ρουμάνων.

Ισοφάριση - "μαχαιριά" δέχθηκαν στον τελευταίο αγώνα οι Ρουμάνοι στον εντός έδρας αγώνα με τη Νορβηγία. Το 1-1 στο 92' τους στέρησε μία μεγάλη νίκη, με την οποία θα είχαν τον πρώτο λόγο για το ταξίδι στο Euro.

Ανάλογη εξέλιξη είχε και το πιο πρόσφατο παιχνίδι των Σουηδών. Προηγήθηκαν 1-0 της Ισπανίας με τον Μπεργκ, αλλά στο 92' δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Ροδρίγκο!

Πολύ οριακό παιχνίδι, που θα κρίνει πάρα πολλά στη μάχη της πρόκρισης, δεν αναμένεται να ρισκάρουν από νωρίς οι ομάδες. Επιλογή μας το Χ στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.05.

Πρωταγωνιστής ο Σλούκας

Στις 19:00, στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη μετρά 5 νίκες και 2 ήττες στη διοργάνωση, κατατάσσεται 6η και με νίκη απόψε πιάνει κορυφή! Την προηγούμενη εβδομάδα δέχθηκε ήττα-σοκ στην έδρα της Βιλερμπάν με 67-66 κι ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήλεγχε το ρυθμό.

Η Φενέρ έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν και την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε μόλις τη 2η νίκη της στη διοργάνωση με το 90-82 επί της Μπάγερν στην Πόλη.

Απουσιάζει απόψε ο Ντε Κολό από την ομάδα του Ομπράντοβιτς και ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να πάρει περισσότερες προσπάθειες. Επιλογή μας οι Over 12.5 πόντοι του Έλληνα γκαρντ, σε απόδοση 1.87.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση του αγώνα Αρμενία - Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ





Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.