Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Ανώτερη σήμερα η Σαλερνιτάνα!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Μικρό το σημερινό (10/02) ποδοσφαιρικό κουπόνι, αλλά το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην goalbet.  Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Προβάδισμα νίκης για τη Σαλερνιτάνα

Στις 22:00, στο Stadio Arechi του Σαλέρνο, η Σαλερνιτάνα υποδέχεται την Τραπάνι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie B.

Η Σαλερνιτάνα κατατάσσεται 7η, με συγκομιδή 33 πόντων (9-6-7) και τέρματα 32-28. Εντός των playoffs ανόδου, στην ισοβαθμία με Τσιταντέλα και Περούτζια, στο -4 από την απευθείας άνοδο. Την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε αλώβητη από την έδρα της πρωτοπόρου Μπενεβέντο. Άνοιξε το σκορ με τον Τζούριτς στο 53ο λεπτό και ισοφαρίστηκε στο 69' από τον Σάου. Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες με το ίδιο σκορ (2-1), επί των Πεσκάρα (εκτός) και Κοζέντσα (εντός). Σε 10 εντός έδρας αναμετρήσεις ηττήθηκε μόλις μία φορά.

Η Τραπάνι βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση. Είναι προτελευταία με 19 πόντους (4-7-11) και τέρματα 23-41, στο -4 από τα μπαράζ παραμονής και στο -10 από τις θέσεις σωτηρίας. Από τις 6 Δεκεμβρίου και μετά μετρά μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε εντός έδρας από την Τσιταντέλα με το βαρύ 0-3. Σε έντεκα εξόδους μετρά ρεκόρ 2-3-6 και τέρματα 11-24, έχει να βγάλει διπλό από τις 23 Νοεμβρίου.

Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Σαλερνιτάνα επικράτησε στην έδρα της Τραπάνι με 0-1.

Ανώτερη ομάδα η Σαλερνιτάνα, όπως αποτυπώνεται και στο βαθμολογικό πίνακα, είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και με νίκη σήμερα πλησιάζει την κορυφή. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 1.91.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Κίελο

Στις 21:30, στο Κίελο, η τοπική Χολστάιν φιλοξενεί την Ζανκτ Πάουλι , στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στη Β' Γερμανίας.

Η Χολστάιν βρίσκεται στην 9η θέση με 27 πόντους (7-6-7) και τέρματα 32-31, στο -11 από τα Playoffs ανόδου και στο +6 από τα playoffs παραμονής. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καρλσρούης με 0-2. Οι Ρις και Πόραθ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα από το 31ο λεπτό.

Η Ζανκτ Πάουλι βρίσκεται στην 15η θέση με 22 βαθμούς (5-7-8) και τέρματα 25-27, μόλις στο +1 από το μπαράζ παραμονής. Στην επιστροφή της από τη χειμερινή διακοπή ηττήθηκε πολύ εύκολα στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ με 3-0, ενώ την τελευταία αγωνιστική έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Στουτγκάρδη. Προηγήθηκε με τον Φέερμαν, αλλά είδε τον Γκόμεζ να ισοφαρίζει στο 81'.

Στον πρώτο γύρο, η Ζανκτ Πάουλι επικράτησε με 2-1 της Χολστάιν.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν προβλήματα στα μετόπισθεν και δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με την ισοπαλία. Περιμένουμε μία αναμέτρηση με γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες. Επομένως, επιλογή μας το Over 2.5, σε απόδοση 1.70.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.