Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Αξίζει τη στήριξη η Γιουβέντους, με ισχυρό κίνητρο η Λιντς

Από το "Derby d' Italia" αλλά και την Πρέμιερ Λιγκ έρχονται οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr-Άρωμα... σαββατοκύριακου το σημερινό κουπόνι

Άρωμα... σαββατοκύριακου έχει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ντέρμπι στα πλέι οφ της Super League και τελικό Κυπέλλου Ιταλίας. Από το "Derby d' Italia" αλλά και την Πρέμιερ Λιγκ έρχονται οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω. Αύριο Πέμπτη (12/05) διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός του μεγάλου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού και εσείς μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από τη Eurovision Στοίχημα. Πάμε να δούμε τις σημερινές μας προτάσεις.

Τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας που διεξάγεται στο "Ολίμπικο" ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ. Δεν μπόρεσε να φύγει με κάτι θετικό από την έδρα της Τζένοα η Γιουβέντους, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Η εν λόγω ήττα έβαλε τέλος σε αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων (4-1-0) της Γιουβέντους που στοχεύει στην κατάκτηση του δεύτερου σερί και 15ου συνολικά Κυπέλλου Ιταλίας στην ιστορία της. Παράλληλα δίνει το παρών στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης για 7η φορά τα οκτώ τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά της η Ίντερ πανηγύρισε τη νίκη με 4-2 κόντρα στην Έμπολι στο τελευταίο παιχνίδι της στη Serie A, ήταν η έβδομη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Το μυαλό της φυσικά βρίσκεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, εκεί βρίσκεται στη 2η θέση και στο -2 από τη Μίλαν δύο στροφές πριν το φινάλε. Έχει το μυαλό στο πρωτάθλημα η Ίντερ, κάτι που η Γιουβέντους θέλει να εκμεταλλευτεί, προκειμένου να καταφέρει μέσω του Κυπέλλου να σώσει την κακή φετινή σεζόν. Προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ στον αποψινό τελικό, ωστόσο πρόκειται για μια ομάδα με βαριά φανέλα και DNA νικήτριας και θα τη στηρίξουμε με κάλυψη. 1(DNB) σε απόδοση 2.30.

Επόμενη πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση Λιντς - Τσέλσι για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν μπήκε ποτέ στο ματς με την Άρσεναλ, έκανε γκάφες, τρομερά λάθη και ηττήθηκε δίκαια με 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος η Λιντς. Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Μαρτς μετά το εντός έδρας 0-4 απ' τη Μάντσεστερ Σίτι, πλέον με 34 πόντους είναι εντός της τελευταίας τριάδας, μειονεκτεί στην ισοβαθμία με την Μπέρνλι, είναι στο -1 απ' την Έβερτον.

Υπό το βλέμμα του νέου ιδιοκτήτη, Τοντ Μπόελι, η Τσέλσι ήταν αφελής στο εντός έδρας ματς με τη Γουλβς το Σάββατο, το οποίο έδειχνε δικό της, όμως κατέληξε στο 2-2. Τρίτο σερί ματς που δεν κερδίζει η ομάδα του Τούχελ, είχαν προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα 1-0 απ' την Έβερτον και το εκτός έδρας 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βρίσκεται στο +5 απ' την πέμπτη Τότεναμ, έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων, στόχος της είναι να τερματίσει στην τετράδα. Οι γηπεδούχοι "καίγονται" για βαθμούς στο αποψινό ματς, χρειάζονται μόνο τη νίκη και αγωνίζονται με μεγαλύτερο κίνητρο από την Τσέλσι, που έχει το μυαλό της και στον τελικό του Κυπέλλου. Περιμένουμε ότι οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν ανταγωνιστικοί και θα κρατήσουμε το Λιντς +1(Ασιατικό) σε απόδοση 1.81.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.