Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Δυνατή Δυάδα από Σκανδιναβία!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Πέμπτης (02/07) έχει πολλά να μας... «πει»! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τα πιο αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Τα στοιχηματικά βλέμματα πέφτουν πάνω στη Σκανδιναβία. Πρόκειται άλλωστε για αγαπημένα πρωταθλήματα των παικτών του στοιχήματος. Ειδικότερα, θα ασχοληθούμε με αγώνες από τη Σουηδία και τη Νορβηγία. Οι προβλέψεις μας αφορούν και τα γκολ, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα. Έχουμε για... όλους δηλαδή! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όμως. Πάμε στα σημεία μας!

Μην υποτιμάτε τη Φάλκενμπεργκ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από τη Σουηδία. Στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, η Φάλκενμπεργκ υποδέχεται τη Σίριους, στις 20:00. Και οι δύο ομάδες, στοχεύουν αρχικά στην παραμονή. Οι έδρες θα παίξουν ρόλο σε αυτήν την μάχη.

Δεν εχει μπει με το... δεξί η σεζόν για τη Φάλκενμπεργκ. Στο πρωτάθλημα, μετράει δύο συνεχόμενες ήττες, από Κάλμαρ και Βάρμπεργκ. Ειδικά στη δεύτερη, είχε πολύ κακή απόδοσση και έχασε με 1-3! Στο μεταξύ, αποκλείστηκε και στο κύπελλο από τη Μιαλμπι. Δείχνει να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ και αμυντικά δεν πείθει. Τώρα που είναι ακόμα νωρίς, πρέπει να αρχίσει να παίρνει νίκες. Δεν έχει σημαντικές απουσίες για σήμερα και αυτό είναι θετικό. Επίσης, παίζει στην έδρα της κάτι που της δίνει πλεονέκτημα, έστω και κεκλεισμένων.

Τον ίδιο στόχο, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία, έχει και η Σίριους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μπει... κάπως καλύτερα στο πρωτάθλημα. Με ρεκόρ 1-2-1, έχουν συγκεντρώσει πέντε πόντους και φιλοδοξούν να ανέβουν κι άλλο. Την περασμένη αγωνιστική, είχαν δύσκολο αγώνα με τη Γκέτεμποργκ. Προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (2-2). Ακόμα πιο πριν, είχαν πάλι ισοπαλία με το ίδιο σκορ με τη Χάκεν! Επιθετικά τα πάει καλά η Σίριους, αλλά ήδη έχουν φανεί τα αμυντικά της προβλήματα. Αν δεν βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι, θα έχει θέμα.

Η Φάλκενμπεργκ οφείλει να... συνέλθει και το σημερινό ματς είναι το κατάλληλο. Παίζει στην έδρα της, απέναντι σε μια ισοδύναμη ομάδα που έχει ίδιους στόχους. Θεωρούμε ότι θα κάνει το χρέος της. Πάμε με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.20.

Ωραίο ματς στη Νορβηγία

Στο νορβηγικό πρωτάθλημα τώρα, βρισκόμαστε στην πέμπτη αγωνιστική. Σε αυτό το πλαίσιο, θα γίνει σήμερα το Κρίστιανσουντ - Μόλντε. Οι δύο αντίπαλοι στηρίζονται κυρίως στην επίθεση και δεν κλείνονται πίσω.

Με... φόρα έχει μπει στη φετινή διοργάνωση η Κρίστιανσουντ, όπως άλλωστε πολλοί περίμεναν. Παραμένει αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, και φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, το πρόγραμμά της ήταν δύσκολο. Κατάφερε να πάρει βαθμό στην έδρα της Ρόζενμποργκ (0-0). Την περασμένη αγωνιστική, πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Μιεντάλεν. Έχει καλό ρόστερ και θα παλέψει για το άτι παραπάνω. Είναι σε φόρμα και θέλει να το δείξει και πάλι.

Η Μόλντε από την άλλη, βρίσκεται στην δεύτερη θέση, και στο +4 από τη σημερινή της αντίπαλο. Έχει βρει ρυθμό στην επίθεση και αυτό φαίνεται στο χορτάρι. Εξάλλου, διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία. Κέρδισε τη Στάμπεεκ με 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Ισοβαθμεί στην κορυφή με την Μπόντο Γκλιμτ και προβλέπεται... μάχη! Πάντως, η Μόλντε θέλει να διεκδικεί παντού νίκες και αυτό θα κάνει και σήμερα. Έχει το υλικό για να τα καταφέρει και θα πάει να κάνει το παιχνίδι της.

Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν Goal/Goal. Το αγωνιστικό τους στυλ προϊδεάζει για ένα ωραίο παιχνίδι και σήμερα. Αυτό περιμένουμε, και επιλέγουμε Over 3 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπούνε ακριβώς 3 γκολ), σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!