Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Επιλογές από Champions League και Eurocup

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (23/10) περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Απόψε διεξάγονται οκτώ αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική των ομίλων στο Champions League, ενώ συνεχίζεται η δράση για το θεσμό του Eurocup. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το στοίχημα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Στέκεται όρθια η Ζενίτ

Στις 19:55, στη Red Bull Arena, η Λειψία υποδέχεται τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Champions League. Ο όμιλος συμπληρώνεται από τις Λυών και Μπενφίκα.

Οι Γερμανοί επικράτησαν στην πρεμιέρα επί της Μπενφίκα 1-2 στη Λισαβόνα, αλλά έκτοτε διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος. Στη 2η αγωνιστική των ομίλων η Λειψία ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λυών 0-2, εξαιτίας παιδικών λαθών των κεντρικών της αμυντικών και στις τρεις τελευταίες υποχρεώσεις της για την Μπουντεσλίγκα μετρά μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Το Σάββατο έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Βόλφσμπουργκ, ενώ προηγήθηκε με τον Βέρνερ στο 54'.

Από την άλλη, η Ζενίτ στα εννέα τελευταία της παιχνίδια ηττήθηκε μόνο στην έδρα της Λοκομοτίβ (1-0), η οποία χθες ζόρισε τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Στο Champions League, αφού πήρε το 1-1 στην έδρα της Λυών στην πρεμιέρα, ήταν εντυπωσιακή στο 3-1 επί της Μπενφίκα στη συνέχεια. Το Σάββατο διέλυσε τη Ροστόφ με 6-1 και παρέμεινε στην κορυφή του ρώσικου πρωταθλήματος.

Δεν πατάει καλά η Λειψία τον τελευταίο μήνα, δέχεται εύκολα γκολ. Αντιθέτως η Ζενίτ ρολάρει, έχει την ποιότητα και την εμπειρία να σταθεί όρθια στη Γερμανία. Επιλογή μας από την αναμέτρηση η Ζενίτ με (+1) ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 1.90. Σε περίπτωση ήττα των Ρώσων με ένα γκολ, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ορμητική εντός η Σάλτσμπουργκ

Στις 22:00, στη Red Bull Arena του Σάλτσμπουργκ σε αυτή την περίπτωση, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Νάπολι για τον 5ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο όμιλος συμπληρώνεται από τη Λίβερπουλ και την Γκενκ.

Η Σάλτσμπουργκ αφού διέλυσε την Γκενκ στην πρεμιέρα με 6-2 εντός έδρας, πάλεψε σα θηρίο στο Άνφιλντ και επέστρεψε από το 3-0 σε 3-3, για να δεχθεί το καθοριστικό τέρμα από τον Σαλάχ. Εξαιρετική η επιθετική ανάπτυξη των Αυστριακών, με χαφ - "δαίμονες" και τον πιτσιρικά Χάαλαντ στην κορυφή να σκοράρει κατά ριπάς! Στο πρωτάθλημα Αυστρίας βρίσκεται φυσικά στην 1η θέση (9-2-0), έχοντας σκοράρει 47 γκολ σε 11 αγωνιστικές!!!

Η Νάπολι επικράτησε της Λίβερπουλ με 2-0 στην πρεμιέρα, αλλά στη συνέχεια "κόλλησε" στο 0-0 στην έδρα της Γκενκ. Στη Serie A, κέρδισε το Σάββατο με 2-0 την Ελλάς Βερόνα, όμως έχει μείνει ήδη 6 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Η Σάλτσμπουργκ τρομάζει με την επιθετική της δεινότητα και εντός έδρας είναι πολύ ορμητική. Έχει την ποιότητα να βάλει δύσκολα στην άμυνα της Νάπολι και να πάρει μία σπουδαία νίκη. Επιλογή μας ο άσος DNB, σε απόδοση 2.02. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Τόφας

Στις 20:00, στην Προύσα, η τοπική Τόφας υποδέχεται τη Ρίτας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου για το Eurocup.

Η Τόφας επικράτησε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επί της Λιμόζ με 84-71 εντός έδρας, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε στις δύσκολες έδρες της Παρτιζάν και της Βενέτσια. Το Σάββατο επικράτησε στην Προύσα της Τούρκ Τέλεκομ με 81-72.

Η Λιθουανική Ρίτας επικράτησε της Λοκομοτίβ Κουμπάν στην πρεμιέρα (92-86 εντός) και στη συνέχεια ηττήθηκε στην έδρα της Λιμόζ (82-61) και στο Βίλνιους από την Παρτιζάν με 61-66.

Αδύναμοι οι Λιθουανοί, ειδικά μακριά από την έδρα τους, δύσκολα θα καταφέρουν να μείνουν κοντά στο σκορ. Επιλογή μας η νίκη της Τόφας με -6.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.