Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Επιλογές από Δανία και Βραζιλία!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τη Βραζιλία.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (12/07) περιλαμβάνει αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ συνεχίζεται η δράση στη Βραζιλία, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πρεμιέρα για τους Δανούς απόψε με τον αγώνα Μίντιλαντ - Έσμπιεργκ, πρεμιέρα και τις σεζόν σε Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τσεχία. Σε πλήρη δράση η β' κατηγορία της Βραζιλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η bwin. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Ικανή για την έκπληξη η Έσμπιεργκ

Στις 20:00, στην MCH Arena, η Μίντιλαντ υποδέχεται την Έσμπιεργκ, στην αναμέτρηση που ανοίγει τη σεζόν 2019/2020 για το πρωτάθλημα Δανίας. Η Μίντιλαντ πέρσι τερμάτισε στη 2η θέση, πραγματοποιώντας απογοητευτικά playoffs. Παρότι στην κανονική σεζόν βρέθηκε μόνο ένα πόντο πίσω από την Κοπεγχάγη, στα playoffs έμεινε πολύ πίσω. "Γλυκάθηκε" το φίλαθλο κοινό της ομάδας με την κατάκτηση του κυπέλλου Δανίας. Το ρόστερ ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο, με τις προσθήκες του μέσου Εβάντερ από τη Βάσκο ντα Γκάμα και του επιθετικού Σόρι Καμπά (πρώην Ντιζόν), ο οποίος όμως θα απουσιάσει απόψε λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα, όπως και ο έτερος φορ ο Πολ Ονουάτσου που είναι ακόμη στην αποστολή της Νιγηρίας. Στα τρία τελευταία φιλικά που έδωσε η Μίντιλαντ γνωρισε δύο ήττες και πέτυχε μία νίκη. Στις 28 Ιούνη ηττήθηκε σε φιλικό από την αποψινή της αντίπαλο με 0-2.

Επιτυχημένη η περσινή σεζόν για την Έσμπιεργκ, τηρουμένων και των αναλογιών. Τερμάτισε στην 5η θέση της κανονικής σεζόν, όμως στα playoffs αναρριχήθηκε στην 3η θέση και εξασφάλισε την πρόκρισή της στο θεσμό του Europa League, όπου σε περίπου δύο εβδομάδες θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σόλιγκορσκ - Χιμπέρνιανς. Παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας για 3η σερί σεζόν ο coach Λάμερς, όμως δεν ενισχύθηκε το ρόστερ στο μεταγραφικό παζάρι.

Θεωρητικά ανώτερη ομάδα η Μίντιλαντ, όμως απόψε δεν θα έχει στη διάθεσή της τους δύο αφρικανούς επιθετικούς και θα έχει το άγχος της πρεμιέρας ως το μεγάλο φαβορί. Η Έσμπιεργκ είναι σε καλή κατάσταση και όπως έδειξε και στο μεταξύ τους φιλικό πριν δύο εβδομάδες είναι ικανή να πάρει αποτέλεσμα εκτός έδρας. Επιλογή μας το "διπλό" της Έσμπιεργκ με (+1) ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.96. Σε περίπτωση που η Έσμπιεργκ ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ισχυρή εντός η Πόντε Πρέτα

Τα ξημερώματα (στις 03:30) στο Καμπίνας, η τοπική Πόντε Πρέτα υποδέχεται την Οέστε για την 9η αγωνιστική της β' κατηγορίας της Βραζιλίας. Οι γηπεδούχοι κατατάσσονται 5οι με συγκομιδή 15 βαθμών (4-3-1) και συντελεστή τερμάτων 12-7, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι 12οι με συγκομιδή 11 πόντων (2-5-1) και τέρματα 7-3. Αήττητη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Πόντε Πρέτα, μετρά 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια για το θεσμό, αντιθέτως η Οέστε έχει επιθετικό πρόβλημα και στις 6 τελευταίες αγωνιστικές μετρά 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Επιλογή μας ο "άσος" της Πόντε Πρέτα, σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.