Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Επιλογές από τη Σούπερ Λιγκ (video)

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Σήμερα Σάββατο (21/09) διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις για τη Σούπερ Λιγκ και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει μία δυνατή πρόταση. Στο Βόλο αναμετρώνται οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις της πρώιμης σεζόν, στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Ατρόμητο, ενώ λίγο αργότερα η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο.Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Betrebels.

Αξιοποιεί την έδρα του ο Βόλος

Την πρώτη ήττα του στη Σούπερ Λιγκ γνώρισε την προηγούμενη βδομάδα από τον Ολυμπιακό (5-0) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Βόλος, μετά τις νίκες επί των Πανιωνίου (2-1 εκτός έδρας) και Άρη (1-0 εντός έδρας). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκιγιέρμε μόλις στο 12'. Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα μέσα σε οχτώ λεπτά έκαναν το 3-0 με τους Ελ Αραμπί (71') και Γκερέρο (79').

Επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90' ο Βαλμπουενά με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ, προτού ο Σουντανί διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στην καθυστερήσεις. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Λύρατζη (83'). Ο προπονητής των νεοφώτιστων, Χουάν Φεράντο, δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά το διασυρμό τους στον Πειραιά.

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (1-1) ο ΟΦΗ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Παναθηναϊκού (3-1 εκτός έδρας) και Παναιτωλικού (3-1 εντός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα με αντίπαλο τον τελευταίο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και το 54' με τον Τσιλιανίδη, προτού ο Μάνος διπλασιάσει τα τέρματά τους επτά λεπτά αργότερα. Στο 69' ο Μοράρ μείωσε για τους φιλοξενούμενους, με τον Τσιλιανίδη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 85' με το δεύτερο προσωπικό γκολ του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Παναιτωλικός αγωνίζονταν με δέκα παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο, λόγω της αποβολής του Μιμιτό (29'). "Θέλουμε να κρατήσουμε πράγματα από τα τρία πρώτα παιχνίδια, όπως η ωριμότητα με την διαχείριση που κάναμε μετά την αποβολή. Θέλουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση", ανέφερε ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος.

Ο Βόλος έχει παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο στις πρώτες αγωνιστικές, καταφέρνοντας να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους του. Σημαντικότατο ρόλο στη σημερινή αναμέτρηση θα παίξει η απουσία του Ναμπί για τον ΟΦΗ. Εμείς θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.50.

Δοκιμασία στο Αγρίνιο για την "Ένωση"

Τρεις ήττες γνώρισε ο Παναιτωλικός στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ (2-1 εκτός έδρας), την Ξάνθη (2-1 εντός έδρας) και τον ΟΦΗ (3-1 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα με αντίπαλο τον τελευταίο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και το 54' με τον Τσιλιανίδη, προτού ο Μάνος διπλασιάσει τα τέρματά τους επτά λεπτά αργότερα.

Στο 69' ο Μοράρ μείωσε για τους φιλοξενούμενους, με τον Τσιλιανίδη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 85' με το δεύτερο προσωπικό γκολ του. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Παναιτωλικός αγωνίζονταν με δέκα παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο, λόγω της αποβολής του Μιμίτο (29'). Με αρκετά νέα πρόσωπα στη βασική ενδεκάδα τους θα παραταχθούν οι Αγρινιώτες στην αποψινή σπουδαία αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Με τους οπαδούς στο πλευρό της θα παραταχθεί, τελικά, η ΑΕΚ στην αποψινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μετά την ανάκληση της απόφασης για απαγόρευση οργανωμένων και μεμονωμένων μετακινήσεων των "κιτρινόμαυρων" από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το συγκρότημα του Κωστένογλου στοχεύει στο 3Χ3, μετά τις νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης (3-2 εκτός έδρας) και Λαμία (2-0 εντός έδρας) στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη βδομάδα με αντίπαλο την τελευταία ο Πλιάτσικας έκανε το 1-0 με αυτογκόλ στο 37'.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Βράνιες, μετά την ασίστ του Λιβάγια. "Ο νέος προπονητής είχε μια καλή προσέγγιση στους παίκτες. Νιώθουμε ενωμένοι τώρα και το κλίμα έχει αλλάξει. Είμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο", ανέφερε με δηλώσεις του ο Ζεράλδες.

Με την πλάτη στον τοίχο θα αγωνιστεί ο Παναιτωλικός στην αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση. Θεωρούμε πως η "Ένωση" μπορεί να κάνει το 3Χ3, θα επιλέξουμε το 2 & under 3,5 σε απόδοση 2.10.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση της 4ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ.

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.