Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Επιλογές σε Ρουμανία και Δανία

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα του Δευτέρας (15/07) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής σε Ρουμανία, Δανία, Ρωσία και Τσεχία, ενώ κλείνει ο πρώτος γύρος στο Σουηδικό πρωτάθλημα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η bet365. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Με φόρα η Βιτορούλ!

Στις 21:00, στο Οβίντιου, η γηπεδούχος Βιτορούλ υποδέχεται την Ντιναμό Βουκουρεστίου στον αγώνα που ολοκληρώνει την 1η αγωνιστική του Ρουμάνικου πρωταθλήματος.

Πολύ πετυχημένη η περσινή σεζόν για τα δεδομένα της Βιτορούλ, αφού κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση, πίσω από τις ισχυρές Κλουζ και Στεάουα, ενώ κατέκτησε το κύπελλο της χώρας απέναντι στην Άστρα. Με ενθουσιασμό και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση μπήκε και στη νέα σεζόν, αφού εκτός από τα ενθαρρυντικά σημάδια στα φιλικά προετοιμασίας κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ρουμανίας την προηγούμενη εβδομάδα με τη νίκη της 1-0 επί της πρωταθλήτριας Κλουζ.

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου από την άλλη, πέρσι, τερμάτισε στην 9η θέση και αναγκάστηκε να αγωνιστεί στα playout. Εκεί δεν κινδύνεψε, όμως επιβεβαίωσε την πτωτική της πορεία τα τελευταία χρόνια.

Καλύτερη ομάδα η Βιτορούλ, έχει ανεβασμένη ψυχολογία, αγωνίζεται εντός έδρας και αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Επιλογή ο "άσος" σε απόδοση 2.15.

Ανώτερη η Άαρχους

Στις 20:00, στην DS Arena του Χόμπρο, η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Άαρχους, στην αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δανίας.

Με νύχια και με δόντια πάλεψε πέρσι η Χόμπρο για την παραμονή της στην κατηγορία και τα κατάφερε μέσα από διπλά παιχνίδια μπαράζ απέναντι σε Βέιλε και Βίμποργκ. Δεν ενισχύθηκε και αναμένεται να παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού και φέτος.

Ανώτερη ομάδα πέρσι η Άαρχους τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας, δεν κινδύνεψε και έφτασε κοντά στην πρόκρισή της στο Europa League. Ικανοποίησαν οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία φιλικά προετοιμασιας και θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη σεζόν. Ποιοτικότερη ομάδα η Άαρχους, επιλογή μας το "διπλό", σε απόδοση 2.05.

"Ανοιχτό" παιχνίδι στο Χέλσινγκμποργκ

Στις 20:00, στο Olympia Stadion του Χέλσινγκμποργκ, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Σίριους για την 15η αγωνιστική του Σουηδικού πρωταθλήματος. Αμφότερες ομάδες ευνοήθηκαν από τη διακοπή και επέστρεψαν με μία νίκη και μία ισοπαλία, παρουσιάζοντας θετικό πρόσωπο. Η αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους ήταν ευεργετική. Με καλή ψυχολογία οι δύο ομάδες, αλλά και απουσίες στην άμυνα απόψε, αναμένεται ένα "ανοιχτό" παιχνίδι,  με αρκετές φάσεις και γι αυτό επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.