Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Επιστρέφουν με φόρα οι «ασπιρίνες»

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στη Bundesliga αλλά και στο Τουρκμενιστάν

Ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Δευτέρας (18/05) με την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής της Bundesliga στην μετά-καραντίνας εποχή να ξεχωρίζει, ενώ συνεχίζεται η δράση στο Τουρκμενιστάν και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο προγνωστικά για εσάς. Παράλληλα, μη ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε χρήσιμα άρθρα και πληροφορίες για το κίνο. Ας περάσουμε στις σημερινές μας προτάσεις.

Επιστρέφουν με φόρα οι "ασπιρίνες"

Στις 21:30, στο WeserStadion της Βρέμης, η Βέρντερ υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 26η αγωνιστική και πρώτη της επανεκκίνησης.

Πριν τη διακοπή, η Βέρντερ βρισκόταν σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, προερχόταν από 5 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια για την Bundesliga, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην 17η και προτελευταία θέση με μόλις 18 πόντους. Βρίσκεται στο -5 από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής και στο -9 από την απευθείας σωτηρία. Σε πολύ δεινή θέση η ομάδα του Κόχφελντ, είχε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί στο διάστημα της διακοπής και να βρει τις λύσεις ώστε να σώσει τη χρονια. Τελευταίο της αποτέλεσμα το 2-2 στο Βερολίνο, απέναντι στη Χέρτα. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Κλάασεν, επιστρέφει ο φορ Σέλκε.

Σε αντίθετο μομέντουμ βρισκόταν η Λεβερκούζεν πριν τη διακοπή, αφού αγνοούσε την ήττα στα 10 τελευταία της παιχνίδια και είχε πλησιάσει στο -2 από την πρώτη 4αδα. Η αναστολή της αγωνιστική δράσης την βρήκε στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση της σεζόν και πλέον καλείται να ανακτήσει την φόρμα της. Τελευταίο της δείγμα το πειστικό 1-3 στην έδρα της Ρέιντζερς για τους "16" του Europa League, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε διαλύσει την Άιντραχτ με 4-0 εντός έδρας. Τραυματίας ο επιθετικός Βόλαντ.

Σε αντίθετες τροχιές οι δύο ομάδες πριν την καραντίνα, η Βέρντερ θα προσπαθήσει να πλησιάσει τη Φορτούνα, ενώ η Λεβερκούζεν έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο -1 από την 4αδα. Ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη παρά τη διακοπή και θα τους εμπιστευτούμε να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει. Επιλογή μας το διπλό με ασιατικό χάντικαπ (-1) σε απόδοση 2.16.

Ανώτερη η Σαγκαντάμ

Στις 15:15, η Σαγκαντάμ φιλοξενεί την Μπαλκάν για την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Τουρκμενιστάν.

Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, μετά από 3 σερί νίκες, έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Ασγκαμπάτ. Βρίσκονται στην 4η θέση με 12 βαθμούς και στο -6 από την κορυφή. Αήττητη εντός έδρας στο ξεκίνημα της σεζόν (2-2-0)

Η Μπαλκάν από την άλλη γνώρισε 4 ήττες στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Με 6 πόντους συγκομιδή βρίσκεται στην 6η θέση, πολύ πίσω τους διεκδικητές του τίτλου. Μακριά από το γήπεδό της έχει γνωρίσει 4/4 ήττες και κατάφερε να σκοράρει μόλις σε ένα από τα τέσσερα ταξίδια της.

Ανώτερη ομάδα η Σαγκαντάμ, αδύναμη μακριά από την έδρα της η Μπαλκάν, θα πάμε με τον άσο, συνδυαστικά με το Under 3.5, σε αποδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται και αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά εν μέσω καραντίνας.