Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Φιλικό - αγγαρεία & μπασκετικά Over

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε φιλικό για το Euro και τα ευρωπαϊκά playoffs στο μπάσκετ.

Δύο ημέρες έμειναν για την έναρξη του πολυαναμενόμενου Euro και όπως είναι λογικό η ποδοσφαιρική δράση είναι μικρή, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις αξιόλογες επιλογές στοίχημα από φιλικό προετοιμασίας και τα ευρωπαϊκά μπασκετικά playoffs. Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για όλες τις ομάδες του Euro, όπως για παράδειγμα την Εθνική Ιταλίας. Πάμε τώρα στην ανάλυση των σημερινών προγνωστικών μας.

Φιλικό αγγαρεία

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Rio Tinto Stadium της Γιούτα, όπου οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Κόστα Ρίκα σε φιλική αναμέτρηση (02:00).

Οι ΗΠΑ πανηγύρισαν την κατάκτηση του Concacaf Nations League τα ξημερώματα της Δευτέρας, κερδίζοντας στην παράταση το Μεξικό στον μεγάλο τελικό. Φοβερό ματς, με τρομερό πάθος και πολλές εντάσεις, δύο φορές βρέθηκαν να κυνηγάνε το σκορ (στο 0-1 ακυρώθηκε γκολ του αντιπάλου μετά από χρήση VAR), αμφότερες είχαν απάντηση και οδήγησαν το ματς στην παράταση. Εκεί, με πέναλτι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 114', κινδύνεψαν στη συνέχεια με την ισοφάριση, με τους Μεξικανούς να κάνουν απίθανες ευκαιρίες και τον γκολκίπερ των ΗΠΑ, Χόρβατ να αποκρούει πέναλτι στις καθυστερήσεις της παράτασης.

Απογοητευμένη μετά την απώλεια να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Concacaf, η Κόστα Ρίκα έπαιξε στον μικρό τελικό με την Ονδούρα, γνωρίζοντας την ήττα στα πέναλτι. Δεν έβγαλε το ίδιο πάθος με τον ημιτελικό κόντρα στο Μεξικό (αποκλείστηκε στα πέναλτι), υστέρησε σημαντικά από την αντίπαλο στο δεύτερο 45λεπτο, παρόλα αυτά βρήκε τον τρόπο και πήγε το ματς στα πέναλτι (δεν υπήρχε παράταση). Εκεί, οι ποδοσφαιριστές της Ονδούρας αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι και με σκορ 5-4 κατέκτησαν την τιμητική 3η θέση του τουρνουά.

Κουρασμένες και ψυχολογικά "άδειες" από το Concacaf Nations League περιμένουμε τις δύο ομάδες. Δύσκολα θα δούμε γρήγορο ρυθμό, οπότε αξίζει να ποντάρουμε στο Under 2.5, σε απόδοση 2.00.

Γρήγορο ματς στο ΟΑΚΑ

Περνάμε στην μπασκετική δράση για τις επόμενες επιλογές μας. Η πρώτη έρχεται από το ΟΑΚΑ, όπου στις 18:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα. Η Ένωση προηγείται με 2-1 στη σειρά και με νίκη απόψε κατακτά την 3η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Προμηθέας έκανε το 1-0 με το 77-73 στην Πάτρα, αλλά ακολούθησαν δύο νίκες για την ΑΕΚ. 113-101 στο ΟΑΚΑ και 80-81 την Κυριακή εκτός έδρας, έχουσα τέσσερις παίκτες με διψήφιο νούμερο πόντων, προεξέχοντος του Γιανίκ Μορέιρα με 18 (και 7 ρ).

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για μία τρίτη νίκη, ωστόσο ο άσος προσφέρεται πολύ χαμηλά. Θα ποντάρουμε στο Over 164.5, σε απόδοση 2.02 περιμένοντας χαλαρότητα στην άμυνα.

Ανοίγει το ματς στην Μπολόνια

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Μπολόνια για την τελευταία επιλογή μας. Στις 21:45, η Βίρτους υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στον τρίτο τελικό της Serie A.

Οι γηπεδούχοι έχουν εκπλήξει ευχάριστα πετυχαίνοντας δύο νίκες στο Μιλάνο, προηγούνται 2-0 και έχουν το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου, ο οποίος θα κριθεί στις 4 νίκες. Επικράτησαν 77-83 το Σάββατο και 72-83 τη Δευτέρα με πρωταγωνιστές τους Τεόντοσιτς και Μπελινέλι.

Παρότι στα δύο πρώτα παιχνίδια το σκορ κυμάνθηκε χαμηλά, σήμερα θα ποντάρουμε στο Over 163.5, σε απόδοση 2.50, περιμένοντας επιθετική αντίδραση από την πολύ ποιοτική Αρμάνι που παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.