Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Φωτιά στα δίχτυα στην Τούμπα, καυτά σπιρούνια

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στη Super League και την Premier League.

Γεμάτο με ενδιαφέροντα παιχνίδια στοιχηματικά και αγωνιστικά είναι το κουπόνι της Τετάρτης (13/01). Το Betarades.gr έχει επιλέξει και σήμερα τρεις δυνατές προτάσεις. Θα ασχοληθούμε με ντέρμπι της Super League και με την αγγλική Premier League, ενώ έχουμε και προγνωστικα euroleague. Ας δούμε ευθύς αμέσως τις επιλογές μας.

Με τα γκολ στη Τούμπα

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το ελληνικό πρωτάθλημα και το ντέρμπι της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 19.30 τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής ματς για την 6η αγωνιστική.

Μετά από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΛ και την ήττα (3-2) από τον Ατρόμητο, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες. Επικράτησαν με 3-1 επί του Βόλου, ανατρέποντας, μάλιστα το εις βάρος τους σκορ. Ο νεοαποκτηθείς Κρμέντσικ άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έδειξε καλά στοιχεία και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα. Αμφίβολος είναι ο Γιαννούλης, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Αουγκούστο που ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την επέλασή του στο πρωτάθλημα, έστω και αν η επικράτηση του (2-1) επί του Παναιτωλικού δεν συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα αποκτήσει διαφορά ασφαλείας - (+8) από τον Άρη, (+10) από τον ΠΑΟΚ και (+11) από την ΑΕΚ - από τους διώκτες της. Νοκ άουτ τέθηκαν οι Χολέμπας και Μπρούμα, ενώ Φορτούνης και Βαλμπουενά θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί στην Τούμπα και είναι υποχρεωμένος να αγωνιστεί ανοιχτά και να σκοράρει, απέναντι στην ομάδα με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Επιλέγουμε Over 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.82.

Αφεντικό στο Λονδίνο η Τότεναμ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Premier League, όπου στις 22.15 η Τότεναμ υποδέχεται την Φούλαμ στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει γνωρίσει ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Η τελευταία φορά που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με ... σκυμμένο κεφάλι ήταν στις 20 Δεκεμβρίου, όταν και ηττήθηκε με 2-0 από την Λέστερ. Όπως όλες οι ομάδες του Πορτογάλου τεχνικού, διακρίνεται για την καλή άμυναά της, με παθητικό μόλις 15 τέρματα. Ηγέτης της την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι ο Σον, που έχει πετύχει 12 γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

Η νίκη αγνοείται για τη Φούλαμ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές της Premier League. Παρ' όλα αυτά, έμεινε αήττητη στις τέσσερις από αυτές, ενώ έχασε μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-0. Τελευταία επικράτησή της στις 30 Νοεμβρίου με 2-1 επί της Λέστερ. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 18η θέση με μόλις 11 βαθμούς σε 15 αγώνες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, επικράτησε με 2-0 επί της ΚΠΡ στην παράταση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του FA Cup.

Η Τότεναμ είναι σαφώς ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα, ενώ διανύει περίοδο φόρμας. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς σε εφτά εκτός έδρας αγώνες, η ομάδα του Μουρίνιο μπορεί να πάρει εύκολη νίκη. Θα πάμε με το Τότεναμ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

"Έχει" το χαντικαπ ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με τη Euroleague και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 21.00 στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Βιλερμπάν για τη 19η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Όντεντ Κάτας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του. Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, από τον Ερυθρό Αστέρα (74-71), το Λαύριο (92-82) και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (89-77), επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας δύσκολα με 80-75 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που σημείωσε 19 πόντους και μοίρασε δύο ασίστ.

Η Βιλερμπάν προέρχεται από νίκη με 86-77 επί της Μπουργκ, για το γαλλικό κύπελλο. Αντίθετα, δεν τα πήγε το ίδιο καλά στις τελευταίες της υποχρεώσεις στη Euroleague, καθώς μετράει δύο συνεχόμενες ήττες. Συγκεκριμένα, έχασε με 81-59 από την Φενέρμπαχτσε και με 102-80 από την Αναντολού Εφές. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση στη βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος με πέντε νίκες σε εφτά αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, είναι όμως καλύτερη ομάδα από την Βιλερμπάν, που εμφανίζει χτυπητές αμυντικές αδυναμίες. Θα προτιμήσουμε τον Παναθηναϊκό (-4.5) σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.