Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Φουλ επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ, καλύπτει το χάντικαπ η Ρεάλ

Το Betarades.gr διάλεξε την πιο δυνατή δυάδα της ημέρας, με προγνωστικά ποδοσφαίρου από την Πρέμιερ Λιγκ και μπάσκετ από την Ευρωλίγκα.

Μια γερή προθέρμανση για το Σαββατοκύριακο γίνεται στο κουπόνι της Παρασκευής (14/01), με πολλές αναμετρήσεις που παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το Betarades.gr διάλεξε την πιο δυνατή δυάδα της ημέρας, με προγνωστικά ποδοσφαίρου από την Πρέμιερ Λιγκ και μπάσκετ από την Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα, θα ασχοληθούμε με το Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας και το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια. Όπως κάθε μέρα, η fonbet greece έχει ετοιμάσει ευρεία γκάμα αγορών για τα συγκεκριμένα, αλλά και όλα τα παιχνίδια στην πλατφόρμα της. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες για τις επιλογές που ξεχωρίσαμε σήμερα.

Στις 22:00, η Μπράιτον υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπράιτον, που έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δυσκολεύεται, όμως, να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από δύσκολη πρόκριση (1-2) στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας, κόντρα στην Μίλγουολ προέρχεται η Κρίσταλ Πάλας, που χρειάστηκε, μάλιστα, να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Δεν τα πάει καλά το τελευταίο διάστημα μακριά από το"σπίτι της στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς μετράει τρεις σερί ήττες. Οι δύο αντίπαλοι σκοράρουν με ευκολία, εμφανίζουν, όμως, χτυπητές αμυντικές αδυναμίες. Επομένως, θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.93.

Λίγο νωρίτερα, στις 21:45, η Ρεάλ κοντράρεται στη Μαδρίτη με την Μπασκόνια για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Παρά τις αρκετές απουσίες λόγω κορωνοϊού, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μαχητική εντός έδρας απέναντι στην πλήρη ΤΣΣΚΑ και κατάφερε να την κερδίσει με 71-65. Η ομάδα του Λάσο εντός συνόρων στο πρωτάθλημα νίκησε μέσα στο 2022 τις Μανρέσα και Μπανταλόνα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στη Liga ACB. Σε αγωνιστική απραξία από τα τέλη Δεκεμβρίου βρίσκεται η Μπασκόνια. Πιο πρόσφατα, πάντως, συνέτριψε με 94-75 την τότε πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Είναι σε φόρμα μεν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο φαβορί είναι φυσικά η Ρεάλ και με το όριο που έχει βγει στους 8.5 πόντους από τους μπουκ αξίζει να στοιχηματίσει κανείς σε αυτή. Θα πάμε, λοιπόν, με το Ρεάλ Μαδρίτης -8,5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Αγγλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!