Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν για στοίχημα: Σκανδιναβικές επιλογές!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στο δανέζικο και το σουηδικό πρωτάθλημα.

Μικρό το πρόγραμμα της Δευτέρας (05/08) με αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Δανία, ενώ στη γειτονική Σουηδία η 18η αγωνιστική ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

"Σφιχτό" παιχνίδι στο Λίνγκμπι

Στις 20:00, η Λίνγκμπι υποδέχεται την Άαρχους, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Δανίας.

Η γηπεδούχος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μέτρησε μία νίκη και δύο ήττες. Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα επικράτησε, με δόση τύχης, της Άαλμποργκ εντός έδρας με 2-0 και στη συνέχεια δέχθηκε δύο βαριές ήττες από την Οντένσε με 4-1 εκτός έδρας και από την Σοντερίσκε με 0-3 στο γήπεδό της. Βρίσκεται στην 11η θέση και οφείλει να σουλουπώσει την άμυνά της για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Χειρότερο το ξεκίνημα της Άαρχους στη σεζόν, αφού μετά από τρεις εβδομάδες έχει συγκομιδή μόλις 1 πόντου. Στην πρεμιέρα απέσπασε το 1-1 στην έδρα της Χόμπρο και στη συνέχεια ηττήθηκε από τις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας. Τη 2η αγωνιστική έχασε στην έδρα της Κοπεγχάγης με 2-1 και την προηγούμενη βδομάδα έχασε εντός έδρας από τη Μίντιλαντ με 0-1, δεχόμενη το καθοριστικό τέρμα στο 88ο λεπτό με πέναλτι.

Η Λίνγκμπι αναμένεται να παρουσιαστεί πιο συντηρητική μετά τα 7 γκολ που δέχθηκε τις δύο προηγούμενες βδομάδες και η Άαρχους έχει δείξει καλά αμυντικά στοιχεία απέναντι στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Επιλογή μας το No Goal σε απόδοση 2.22.

Σκοράρουν στο Μπόρος

Στις 20:00, στην Μπόρος Αρένα, η Έλφσμποργκ υποδέχεται την Τζουργκάρντεν, στον αγώνα που κλείνει τη 18η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος.

Η Έλφσμποργκ βρίσκεται στην 8η θέση με συγκομιδή 21 βαθμών και συντελεστή τερμάτων 22-29. Πιο πρόσφατα επικράτησε στο ίδιο γήπεδο της Κάλμαρ με 2-1, ενώ είχε προηγηθεί ένα αρνητικό σερί με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Εντός έδρας παρουσιάζεται πολύ πιο ισχυρή και παραμένει αήττητη.

Η Τζουργκάρντεν "πετάει" το τελευταίο δίμηνο, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία της παιχνίδια και έχει αναρριχηθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς και 28-12 τέρματα. Με νίκη απόψε προσπερνά τις ΑΪΚ και Μάλμε και πιάνει κορυφή! Την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε εντός έδρας της Χάκεν με 2-0, ενώ στην τελευταία της έξοδο νίκησε την Κάλμαρ με 0-1.

Ισχυρή εντός έδρας η Έλφμσποργκ, συνηθίζει να βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, σε τρομερή φόρμα η Τζουργκάρντεν, έχει πολύ καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί το Goal/Goal σε απόδοση 1.82.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.