Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Για τη νίκη απόψε η Άρσεναλ!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στους προημιτελικούς του Europa League

Μετά το Champions League, είναι η σειρά του Europa League να πρωταγωνιστήσει στο ποδοσφαιρικό μενού και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος! Από το κουπόνι, ξεχωρίζει το Άρσεναλ - Νάπολι, που είναι μεγάλο ντέρμπι. Στοιχηματικά, μας απασχολούν και τα Σλάβια Πράγας - Τσέλσι, και Βιγιαρεάλ - Βαλένθια! Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Betrebels. Περνάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας!

Παίρνει προβάδισμα η Άρσεναλ

Δύο από τις ομάδες που είναι φαβορί για το τρόπαιο του Europa League, αναμετρώνται απόψε στο Emirates. Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Νάπολι και το ματς προμηνύεται συναρπαστικό. Οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεσή τους, στο δεύτερο μισό της σεζόν, και διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις μια θέση στην τετράδα της Premier League. Μπορεί να έχασαν από την Έβερτον την περασμένη αγωνιστική, αλλά έτρεχαν ένα τρομερό σερί που τους έφερε στο προσκήνιο. Θέλουν να κατακτήσουν το Europa League, για να βρεθούν στο Champions League της επόμενης σεζόν, και έχουν τα φόντα να τα καταφέρουν. Απόψε, θα αναζητήσουν μόνο τη νίκη, μπροστά στον κόσμο τους.

Η Νάπολι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Κάνει γκέλες στη Serie A, με σχετικά αδύναμες ομάδες και μοιάζει να έχει χάσει τη φόρμα της. Η Άρσεναλ μάλιστα, είναι άκρως επικίνδυνη. Θεωρούμε ότι οι «Κανονιέρηδες» θα εκμεταλλευτούν την ποιότητά τους, και το ντεφορμάρισμα της Νάπολι, και θα κερδίσουν. «Άσος» σε απόδοση 2.45.

Με τα γκολ στο Σλάβια Πράγας - Τσέλσι

Πάλι για το Europa League, η Σλάβια Πράγας φιλοξενεί την Τσέλσι. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. Να θυμίσουμε, ότι η Σλάβια απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Σεβίλλη. Σκόραρε συνολικά έξι γκολ στα δύο ματς με τους Ισπανούς (τα δύο στην παράταση). Η επίθεσή της γενικά, είναι ιδιαίτερα αξιόλογη. Προέρχεται μάλιστα από δύο σερί «πεντάρες» στην Τσεχία. Οι γηπεδούχοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα και το ατομικό ταλέντο κάποιων παικτών, τους καθιστά επικίνδυνους. Από την άλλη βέβαια, αμυντικά είναι ασταθείς, και δέχονται με σχετική ευκολία τέρματα.

Για το επίπεδο της Τσέλσι, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Η ομάδα του Σάρι φιλοδώρησε με οκτώ γκολ τη Ντιναμό Κιέβου στους «16», και με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της. Έχει βρει ρυθμό το σύνολο του Σάρι και σκοράρει με συνέπεια. Έξι από τις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, έληξαν Over 2.5. Οι αριθμοί των δύο αντιπάλων μας προδιαθέτουν για ένα ανοιχτό παιχνίδι. Εμπιστευόμαστε τις δημιουργικές αρετές τους, και στηρίζουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.94.

Για το «βήμα» πρόκρισης η Βαλένθια

Τα βλέμματα μαγνητίζει και ο ισπανικός «εμφύλιος» του Europa League, μεταξύ της Βιγιαρεάλ και της Βαλένθια. Η αρχή γίνεται στην έδρα της πρώτης. Είναι δεδομένο, ότι η Βιγιαρεάλ σκέφτεται κυρίως το πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Ακολουθούν δύσκολα και κρίσιμα ματς για το «Κίτρινο Υποβρύχιο», που θα κρίνουν την παραμονή. Επομένως, μάλλον το Europa League περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού προέχει η επιβίωση. Στην αντίπερα όχθη, η Βαλένθια είναι... φορτσάτη εδώ και δύο μήνες.

Από τις 22 Ιανουαρίου, μέχρι και σήμερα, μετράει μόλις δύο ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «Νυχτερίδες» βλέπουν τη διοργάνωση σαν μια ευκαιρία να φτάσουν στο Champions League. Γνωρίζουν ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά δεν φοβούνται. Είναι ανώτερη ομάδα από τη Βιγιαρεάλ, και θα αναζητήσουν τη νίκη πρόκρισης. Τα κενά των γηπεδούχων είναι πολλά και οι φιλοξενούμενοι έχουν τις ικανότητες για να τα αξιοποιήσουν. Πάμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) στο 1.84.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!