Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Κερδίζει σήμερα η Εξέλσιορ

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στην Ιταλία και την Ολλανδία, αλλά και στο μπάσκετ

Αρκετά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, για τα δεδομένα της εποχής, παρουσιάζει το πρόγραμμα της Τετάρτης (22/05), με το Betarades.gr να έχει καταλήξει σε τρεις προτάσεις. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Ιταλία, την Ολλανδία, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κουπόνι, αλλά και από τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε αναλυτικές παρουσιάσεις για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες και τα διαδικτυακά καζίνο, όπως για παράδειγμα η Novibet, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Προβάδισμα στην έδρα

Ξεκινάμε με τα μπαράζ ανόδου / παραμονής στην Α' Ολλανδίας, εκεί όπου η 16η της Ερεντιβίζιε, Εξέλσιορ, υποδέχεται την 8η της Β' Ολλανδίας, Βααλβάικ. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, η Βααλβάικ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε με 2-1. Προηγήθηκε στο 53', ισοφαρίστηκε στο 71', για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα δέκα λεπτά αργότερα. Η Εξέλσιορ καλείται να κάνει σήμερα την ανατροπή, διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο από την αντίπαλό της και, παρά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι, έχει τις δυνατότητες να κερδίσει σήμερα και να προκριθεί στην επόμενη φάση των πλέι οφ, συνεχίζοντας να διεκδικεί την παραμονή της στην κατηγορία. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα επιλέξουμε τον "άσσο", ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Με τα γκολ στη Βερόνα

Συνεχίζουμε με Β' Ιταλίας και τον αγώνα Βερόνα - Πεσκάρα στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ ανόδου. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ την Κυριακή (26/05) θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα των σημερινών φιλοξενούμενων. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μόλις τρεις βαθμοί χώρισαν τις δύο ομάδες, είναι εμφανές ότι οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές. Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, μπορούν να πετύχουν σήμερα από ένα τέρμα τουλάχιστον. Αυτό, άλλωστε, συνέβη και τις δύο φορές που αναμετρήθηκαν τη φετινή σεζόν, στις οποίες, παράλληλα, η Βερόνα παρέμεινε αήττητη (νίκη 3-1 εντός, ισοπαλία 1-1 εκτός). Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες το βρίσκουμε σε απόδοση 1.92 και θα το... τιμήσουμε.

Μεγάλο σκορ στην Πυλαία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ, τα πλέι οφ της Α1 και την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Προμηθέας. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, το προηγούμενο Σάββατο στην Πάτρα, ο Προμηθέας υποδέχθηκε τον "δικέφαλο" των μόλις έξι επαγγελματιών παικτών και κέρδισε εύκολα με 81-66, κάνοντας το 1-0 στη σειρά. Οι Πατρινοί είναι και σήμερα το φαβορί απέναντι στους "ασπρόμαυρους" των πολλών προβλημάτων και η λογική λέει ότι η σειρά θα τελειώσει στην Πυλαία. Οι γηπεδούχοι με το ελλιπές ρόστερ τους, δεν μπορούν να παίξουν δυνατή άμυνα, ο πληρέστατος Προμηθέας μπορεί να σκοράρει πολύ και το Over 150.5 πόντοι, σε απόδοση 1.88, αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.