Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Κερδίζει στον τελικό η Μπρόντμπι!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα Δανίας, Φινλανδίας και Ιρλανδίας

Περισσότερα παιχνίδια περιέχει σήμερα (31/05) το κουπόνι πάμε στοίχημα, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Το Betarades.gr λοιπόν, έχει ξεχωρίσει τις δικές του δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Οι επιλογές μας προκύπτουν από τα πρωταθλήματα της Δανίας, της Φινλανδίας και της Ιρλανδίας. Επιπλέον, ασχολούμαστε και με το μπάσκετ, και δη τα ημιτελικά των πλέι-οφ στην Ιταλία. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Interwetten. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Έτοιμη για Ευρώπη η Μπρόντμπι

Η αρχή γίνεται με τη Δανία, και το Μπρόντμπι - Ράντερς. Πρόκειται για τον τελικό που θα κρίνει ποιά ομάδα θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa League. Το ματς είναι μονό. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση. Αν και πάλι δεν υπάρξει νικητής, πάμε στη διαδικασία των πέναλτι. Οι γηπεδούχοι δίνονται ως φαβορί από τους Bookmakers και δικαιολογημένα. Έχουν πιο ποιοτικούς παίκτες και το έδειξαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Τερμάτισαν τέταρτοι, με μεγάλη νίκη επί της Οντένσε με 0-2.

Η Ράντερς από την άλλη, τα είδε... όλα για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον τελικό. Έπαιξε με την Άαρχους στα ημιτελικά και την κέρδισε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Εκτός έδρας, έφτασε πολύ κοντά στον αποκλεισμό. Ισοφάρισε όμως στο 93' σε 1-1 και προκρίθηκε. Είναι ήδη κατόρθωμα που θα παίξει στον τελικό. Δύσκολα όμως, μπορεί να κοντράρει την Μπρόντμπι, και ειδικά στην έδρα της.

Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν το γήπεδό τους, και τη βοήθεια του κόσμου τους, και θα πάρουν το εισιτήριο του Europa League. Έχουν την ποιότητα για να υποτάξουν τη Ράντερς, και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν. Επιλέγουμε «άσο» σε απόδοση 1.85.

Goal/Goal στη Φινλανδία

Στη Φινλανδία τώρα, η Χέλσινγκφορς, ή αλλιώς ΧΙΦΚ, υποδέχεται τη Βάασα. Δύο ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας κοντράρονται απόψε. Ειδικότερα, οι γηπεδούχοι είναι τρίτοι από το τέλος και οι φιλοξενούμενοι προτελευταίοι. Επομένως, οι βαθμοί είναι αναγκαίοι για αμφότερους τους αντιπάλους. Η ΧΙΦΚ έδειξε να συνέρχεται στο 1-1 με την πρωτοπόρο Ίντερ Τούρκου. Βρίσκει γκολ, αλλά έχει σοβαρό αμυντικό πρόβλημα. Το σημερινό είναι must win παιχνίδι για αυτήν.

Το ίδιο ισχύει όμως και για τη Βάασα. Οι φιλοξενούμενοι δεν θέλουν να δουν το τρένο να φεύγει και οφείλουν να μαζέψουν πόντους. Δεν έχουν κάνει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από εννιά αγώνες. Προέρχονται από την ήττα με 1-0 από τη Μάριεχαμν. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες πρέπει να ψάξουν τη νίκη. Είναι ευάλωτες στην άμυνα, και η δίψα τους για τη νίκη μπορεί να προσφέρει ένα ωραίο ματς. Πάμε με το Goal/Goal στο 2.34.

Ανώτερη η Μποέμιανς

Μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας και στο ματς της Μποέμιανς με τη Φιν Χαρπς, στην έδρα της πρώτης. Αμφότερες οι ομάδες έχουν δώσει από 19 αγώνες στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι είναι στην τρίτη θέση, και οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία. Η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής, και μπορεί να επιβεβαιωθεί και απόψε. Η Μποέμιανς αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Ωστόσο, κέρδισε την Κορκ για το Λιγκ Καπ και επιθυμεί να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της και στο πρωτάθλημα.

Η Φιν Χαρπς εξάλλου, είναι αδύναμη ομάδα. Έχει 13 ήττες και μόλις 2 νίκες στα πρώτα 19 ματς της διοργάνωσης. Επίσης, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 39 γκολ παθητικό. Μοιάζει αμφίβολο αν θα μπορέσει να αντισταθεί στις ορέξεις της Μποέμιανς. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη, για να μείνουν στην τριάδα και έχουν την ευκαιρία να ξεσπάσουν. Μπορούν να το πετύχουν και τους εμπιστευόμαστε. Καταλήγουμε στο Μποέμιανς -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που η Μποέμιανς κερδίσει με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 1.95.

Ανεβάζει το σκορ ο Μάικ Τζέιμς

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ, και του ιταλικού πρωταθλήματος. Για τα ημιτελικά των πλέι-οφ, η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τη Ντιναμό Σάσαρι. Είναι το δεύτερο ματς της σειράς. Στο πρώτο, η Σάσαρι έκανε το break με 79-86. Είχε σε τρομερή μέρα τους σουτέρ της, και ειδικά τον Τζεντίλε, που πέτυχε 26 πόντους. Βέβαια, ο Μάικ Τζέιμς αγωνίστηκε λίγα λεπτά για το Μιλάνο, λόγω τραυματισμού. Αυτό, επηρεάζει αρνητικά όλη τη λειτουργία της ομάδας. Σήμερα, ο Τζέιμς αναμένεται να παίξει κανονικά και να ανεβάσει επίπεδο την Αρμάνι.

Χωρίς τον Αμερικανό, οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται να βρουν σκορ. Όταν όμως παίζει, απελευθερώνονται και οι υπόλοιποι παίκτες και το Μιλάνο μπορεί να παίξει ωραίο μπάσκετ. Έτσι, σήμερα το περιμένουμε πιο ανταγωνιστικό. Το «όπλο» του για τη νίκη, είναι η επίθεση. Μάλιστα, οφείλει να κερδίσει απόψε, αφού αν η σειρά πάει στο 0-2 τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Στη διεξαγωγή ενός θεαματικού παιχνιδιού μπορεί να βοηθήσει φυσικά και η Σάσαρι. Το απέδειξε άλλωστε και στο πρώτο ματς. Οι φιλοξενούμενοι φτάνουν στο καλάθι με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Έχουν ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Τζεντίλε, ο Τόμας και ο Πολονάρα. Προμηνύεται λοιπόν, ένας εντυπωσιακός ημιτελικός, με σαφώς περισσότερους πόντους από τον πρώτο. Επιλογή μας το Over 170.5 στο 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.