Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Κόντρα σε φαβορί και... γκολ

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στα προκριματικά του Γιουρόπα και του Κόνφερενς Λιγκ.

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώνεται σήμερα με αναμετρήσεις για τα προκριματικά τόσο του Γιουρόπα Λιγκ, όσο και του Κόνφερενς Λιγκ. Στοιχηματικά, το Betarades.gr θα το απασχολήσει μόνο η δεύτερη διοργάνωση, από την οποία ξεχώρισε τρία παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, οι συναντήσεις με τις οποίες θα ασχοληθούμε είναι οι Νιου Σεντς - Βικτόρια Πλζεν, Σπάρτακ Τρνάβα - Μακάμπι Τελ Αβίβ και Έλφσμποργκ - Βελέζ Μόσταρ, όλες θα τις βρείτε με πλήθος αγορών στην βετ365. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος που προκύπτουν.

Σκοράρουν αμφότερες

Η Νιου Σεντς από την Ουαλία, υποδέχεται την τσέχικη Βικτόρια Πλζεν, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Ουαλοί στον προηγούμενο γύρο πέρασαν με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο της Ζαλγκίρις, με συνολικό σκορ 10-1 (5-0 εκτός, 5-1 εντός). Το πέτυχαν, μάλιστα, χωρίς να έχουν αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημα στη χώρα τους δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. H Βικτόρια Πλζεν, από την πλευρά της, απέκλεισε την Δυναμό Μπρεστ στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, κερδίζοντας την με 2-1 τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Ταξίδεψε στη Λευκορωσία για τη ρεβάνς με σκοπό να υπερασπιστεί το προβάδισμα που απέκτησε στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, πήρε κεφάλι νωρίς (11') και κλείδωσε τη νίκη κάνοντας το 0-2 στο 71'.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, αξίζει να ασχοληθούμε με το ενδεχόμενο να πετύχουν από ένα τουλάχιστον τέρμα αμφότερες. Τα δέκα γκολ που σημείωσαν στον προηγούμενο γύρο οι γηπεδούχοι δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Από την άλλη, η Πλζεν, η οποία είναι το φαβορί θεωρητικά, έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στα τέσσερα επίσημα της ματς για φέτος. Τα δεδομένα, μας οδηγούν στην επιλογή του Goal / Goal σε 1.80.

Προβάδισμα η έδρα

Η δεύτερη επιλογή από το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας προκύπτει από την αναμέτρηση Σπαρτάκ Τρνάβα - Μακάμπι Τελ Αβίβ. Και αυτή η συνάντηση, γίνεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Κόνφερενς Λιγκ. Η Σπαρτάκ υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας, στο οποίο αγωνίζεται, μόλις στο δεύτερο παιχνίδι της σε αυτό, με 2-1 εκτός έδρας από την Σένιτσα. Ωστόσο, αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της σε έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν και μέχρι στιγμής παρουσιάζεται αποτελεσματική στο γήπεδό της, εκεί όπου δεν έχει δεχθεί γκολ και έχει πετύχει δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Η Μακάμπι, από την πλευρά της, νίκησε με 3-1 εντός έδρας την Σουτζέσκα και κατόρθωσε να προκριθεί μετά από το 0-0 του πρώτου αγώνα. Ωστόσο, έχει προλάβει να γνωρίσει και μία ήττα, χάνοντας στο Σούπερ Καπ του Ισραήλ με 2-0 από την Μακάμπι Χάιφα.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Μακάμπι δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής τόσο καλό πρόσωπο ώστε να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί εκτός έδρας. Θα επιλέξουμε να πάμε σε περίπου ίδια τιμή με δύο αποτελέσματα, επιλέγοντας το 1Χ σε απόδοση 1.93.

Ξεφεύγει το σκορ

Η τριάδα από το Κόνφερενς Λιγκ ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Έλφσμποργκ - Βελέζ Μόσταρ. Σε καλή κατάσταση η Έλφσμποργκ, διατηρείται αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με τον απολογισμό της να αποτελείται από πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στο τελευταίο από αυτά, την προηγούμενη Πέμπτη, φιλοξενήθηκε από τη Μιλσάμι, στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο και επιβλήθηκε εύκολα με 0-5, ενώ στο πρώτο ματς είχε κερδίσει με 4-0.

Η Βελέζ συνεχίζει το ταξίδι της στην Ευρώπη, καθώς στον προηγούμενο γύρο έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός την ΑΕΚ. Επιβλήθηκε 2-1 της Ένωσης στο πρώτο ματς, ηττήθηκε με 1-0 στο ΟΑΚΑ, αλλά πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Προηγουμένως, είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της Κολερέιν με δύο νίκες (2-1 εντός, 1-2 εκτός).

Στοιχηματικά, αξίζει να ασχοληθούμε με τα γκολ. Οι Σουηδοί αποτελούν το φαβορί, η Βελέζ διαθέτει ένα μαχητικό σύνολο, ωστόσο αμυντικά παρουσιάζει αρκετά προβλήματα. Μπορεί να ξεφύγει το σκορ, επιλογή μας αποτελεί το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80.