Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με τα γκολ στο Ντίσελντορφ!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Μετά από ένα συναρπαστικό τριήμερο σε Champions και Europa League, σήμερα Παρασκευή (30/10) επιστρέφουμε σε εγχώριους ρυθμούς και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Ξεκινούν οι αγωνιστικές σε Γερμανία, Αγγλία και Πορτογαλία μεταξύ άλλων, παράλληλα ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Euroleague. Εντωμεταξύ, στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα για τους liveagones. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Ντίσελντορφ

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις από τη Γερμανία και συγκεκριμένα το Ντίσελντορφ, όπου στις 19:30 η τοπική Φορτούνα υποδέχεται την Χάιντενχαϊμ για την 6η αγωνιστική της 2ης κατηγορίας.

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Φορτούνα, με μία νίκη και μία ισοπαλία σε πέντε αγώνες βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε στο Ανόβερο με 3-0, πληρώνοντας την αποβολή του Ζίμερμαν στο 52ο λεπτό κι ενώ μέχρι τότε το σκορ ήταν στο 0-0. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στη Ρέγκενσμπουργκ, με τη Φορτούνα να ισοφαρίσει με δύο γκολ από το 81ο λεπτό και μετά.

Η Χάιντενχαϊμ έχει μαζέψει 5 πόντους στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Την Κυριακή αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Όσναμπρικ (1-1), ενώ είχε προηγηθεί η ήττα στο Άουε (2-1). 2/2 ήττες μετρά μακριά από το γήπεδό της με 6 τέρματα παθητικό.

Over 2.5 τα 4/5 φετινά παιχνίδια της Φορτούνα, Over 2.5 και τα δύο εκτός έδρας ματς της Χάιντενχαϊμ. Περιμένουμε και σήμερα ένα ανοιχτό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, ποντάρουμε στο Over 2.5 του 1.95.

Με φόρα στο "do Movel" η Πόρτο

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία. Στις 22:30, η Πάσος Φερέιρα φιλοξενεί την Πόρτο για την 6η αγωνιστική της Liga NOS. Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 1-2-2 στο ξεκίνημα της σεζόν, με τελευταίο τους αποτέλεσμα το 1-1 στην έδρα της Νασιονάλ. Στο τελευταίο εντός επικράτησαν της Σάντα Κλάρα με 2-1.

Η Πόρτο προέρχεται από την πολύ σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League. Οι Βιέιρα και Ολιβέιρα έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Κονσεϊσάο, η οποία θα πάει στο "do Movel" με ανεβασμένη ψυχολογία και στόχο να μειώσει (έστω και προσωρινά) την απόσταση από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Over 3.5 τα 4/5 παιχνίδια πρωταθλήματος για τους "δράκους", τους οποίους περιμένουμε ορμητικούς απόψε. Η Πάσος μπορεί να ακολουθήσει σε γρήγορο ρυθμό και να βοηθήσει σε ένα υψηλό σκορ. Ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Δυνατά από το ξεκίνημα η Κίμκι

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ! Κίμκι και Ερυθρός Αστέρας συγκρούονται στα προάστια της Μόσχας για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Κάκιστο το ξεκίνημα των Ρώσων στη διοργάνωση μετρούν μόνο ήττες, πληρώνοντας τις πολλές απουσίες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής, τον πρώτο με σχεδόν πλήρες ρόστερ ηττήθηκαν στην παράταση εντός έδρας από την Μακάμπι, χάνοντας ουσιαστικά δικό τους παιχνίδι στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας έχει ρεκόρ 2-2 με τελευταίο δείγμα την εντός έδρας νίκη επί της ΤΣΣΚΑ (86-84), στην οποία επέστρεψε από διαφορά 14 πόντων.

Οι Ρώσοι είναι επιτέλους υγιείς και έφτασε η ώρα για την πρώτη τους νίκη στο θεσμό. Πιστεύουμε ότι θα μπουν δυνατά από το τζάμπολ και θα επιβεβαιώσουν τον άσο από ημίχρονο σε απόδοση 1.80.