Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Με τις έδρες σε Βόλο και Ντιζόν!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Σούπερ Σάββατο σήμερα (01/02) με σπουδαία παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τα σημερινά προγνωστικά μπορείτε να τα βρείτε σε εξαιρετικές αποδόσεις στη Bet365. Πάμε τώρα στην ανάλυση των αγώνων.

Τα ρέστα του ο Βόλος

Στις 17:15, στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος υποδέχεται τη Λαμία για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι Βολιώτες μπορεί να αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (3 ήττες), όμως τη Δευτέρα ήταν πολύ ανταγωνιστικοί στην Τούμπα και έβαλαν δύσκολα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Γλίτωσαν σε μερικές περιπτώσεις τετ α τετ των γηπεδούχων, βρέθηκαν πίσω από πέναλτι του Βιεϊρίνι στο 60', αλλά στη συνέχεια δεν το έβαλαν κάτω και απείλησαν με ισοφάριση. Ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του ο κόουτς Γκαγιέγκο. Ο Βόλος βρίσκεται στην 12η θέση με 22 βαθμούς και σήμερα παίζει ρέστα για να μείνει στο κυνήγι της 6αδας, από την οποία απέχει 5 πόντους.

Η Λαμία κάνει κοιλιά. Δεν είναι η ίδια ομάδα που εντυπωσίασε στο φινάλε του 2019. Αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Τη Δευτέρα έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο είδε να ισοφαρίζει στο 91' κι ενώ οι Αρκάδες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 72ο λεπτό.

Σε πτωτική πορεία η Λαμία, καλός εντός έδρας ο Βόλος, θα πάμε με τον καλοπληρωμένο άσο στο 2.25.

Απειλητική εκτός η Βέρντερ

Στις 16:30, στην WKK Arena, η Άουγκσμπουργκ φιλοξενεί τη Βέρντερ Βρέμης, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Η Άουγκσμπουργκ μπήκε με το χειρότερο τρόπο στο 2020. Έκλεισε το 2019 με ήττα στη Λειψία και επέστρεψε από τη χειμερινή διακοπή με δύο ακόμη ήττες. Δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της απέναντι στην Ντόρτμουντ και ηττήθηκε εντός με 3-5 και την προηγούμενη εβδομάδα έχασε από την Ουνιόν 2-0 στο Βερολίνο. Βρίσκεται στη 12η θέση με 23 πόντους, στο +6 από τα μπαράζ παραμονής.

Η Βέρντερ είναι αυτή που κατέχει αυτή τη στιγμή την 16η θέση με 17 πόντους. Προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Χόφενχαϊμ (0-3). Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 65ο λεπτό από αυτογκόλ του Κλάασεν και στην προσπάθειά της να ισοφαρίσει, ανοίχτηκε υπερβολικά και δέχθηκε δύο ακόμη τέρματα. Είχε προηγηθεί το διπλό στο Ντίσελντορφ (0-1) επί της Φορτούνα.

Η Άουγκσμπουργκ έχει επιστρέψει με πολύ κακό πρόσωπο μετά τη διακοπή, η Βέρντερ είναι πιο επικίνδυνη μακριά από την έδρα της διότι βολεύεται να παίζει στο χώρο και θα την εμπιστευτούμε. Επιλογή το Χ2 σε απόδοση 1.90.

"Καίγεται" για τη νίκη η Ντιζόν

Στις 21:00, στο Stade Gaston-Gerard, η Ντιζόν υποδέχεται την Μπρεστ για την 22η αγωνιστική της Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η θέση με 21 πόντους, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Μεσοβδόμαδα επικράτησαν στην παράταση στην έδρα της Λιμονέστ για το Κύπελλο και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γαλλίας. Το Σάββατο ηττήθηκαν στο Μονπελιέ με 2-1, πληρώνοντας την αποβολή του Κιουάρ στο 54ο λεπτό, με το σκορ σ' εκείνο το σημείο στο 0-0.

Η Μπρεστ είναι πιο άνετη βαθμολογικά, κατατάσσεται 14η με 28 πόντους και διατηρεί απόσταση 10 βαθμών από την τελευταία τριάδα. Δεν είχε υποχρεώσεις στο Κύπελλο και προέρχεται από δύο σερί νίκες επί των Τουλούζ (2-5 εκτός) και Αμιάν (2-1 εντός). Δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μακριά από την έδρα της, η νίκη στην Τουλούζη ήταν μόλις η δεύτερη σε δέκα εξόδους.

Η Ντιζόν "καίγεται" για τη νίκη, παρουσιάζεται ισχυρή στο γήπεδό της και θα την στηρίξουμε στον άσο του 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.