Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Μπορεί να βρει την... άκρη η Μπέρνλι!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (26/09) έχει πάρα πολλά και ενδιαφέροντα ματς. Το Betarades.gr βρήκε ξανά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Μην ξεχνάτε ότι όλες οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας παίζουν με ελκυστικές αποδόσεις στην winmasters.

Υπάρχει λοιπόν μεγάλη... ποικιλία σε αγώνες. Έτσι, αυξάνονται και οι επιλογές μας για το στοίχημα. Θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Αγγλία και Πρέμιερ Λιγκ, από Γερμανία και Μπουντεσλίγκα, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Τα σημεία είναι για όλα τα γούστα. Φυσικά, έχει ξεκινήσει η δράση και στο μπάσκετ. Συνεπώς, έχουμε προγνωστικό και από εκεί! Τρεις στοιχηματικές επιλογές ξεχωρίσαμε συνολικά για σήμερα, και θα τις δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Για τη νίκη η Μπέρνλι

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι η τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης και η Μπέρνλι υποδέχεται τη Σαουθάμπτον. Οι μπουκ για τους λόγους τους βλέπουν φαβορί τη Σαουθάμπτον. Εμείς θα πάμε από την... άλλη!

Η Μπέρνλι έχει δώσει ένα ματς μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα, αφού ο αγώνας της την πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε. Η ομάδα του Σον Ντάις λοιπόν, ξεκίνησε την πορεία της στη φετινή διοργάνωση την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο της Λέστερ. Δεν έπαιξε άσχημα, κατάφερε να προηγηθεί, αλλά δεν άντεξε. Δέχτηκε την ανατροπή και έχασε με 4-2. Πάντως, μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς αν ήταν λίγο πιο προσεκτική. Έχει πανηγυρίσει ήδη δύο προκρίσεις στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, απέναντι σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μίλγουολ. Την τελευταία την κέρδισε δύσκολα μεσοβδόμαδα, εκτός έδρας με 0-2. Θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ σήμερα.

Η Σαουθάμπτον από την άλλη, δεν έχει μπει καλά στη φετινή σεζόν. Τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Λιγκ Καπ, στο οποίο αποκλείστηκε από την Μπρέντφορντ. Στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει ξεκινήσει με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Αρχικά, έχασε 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Τότεναμ. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, στη συνέχεια... διασύρθηκε. Το τελικό 2-5 τα λέει όλα. Δεν πατάει καλά η ομάδα του Χασενχούτλ και χρειάζεται επειγόντως βελτίωση. Άλλωστε θέλει να τα πάει καλύτερα από πέρσι.

Είναι φανερό ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν... θέμα στο ξεκίνημα. Με βάση τις εμφανίσεις τους μέχρι τώρα, δεν υπάρχει λόγος να θεωρούνται το φαβορί απόψε. Η Μπέρνλι είναι σκληρή ομάδα και τη στηρίζουμε. Πάμε με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.30.

Μπορεί η Κολωνία

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα, που βρίσκεται στη δεύτερη αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο η Αρμίνια Μπίλεφελντ φιλοξενεί σήμερα την Κολωνία. Πάλι θα πάμε με την ομάδα που είναι έστω και οριακά αουτσάιντερ.

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ κατάφερε να πάρει έναν βαθμό στο πρώτο της παιχνίδι μετά την επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του Χαρτέλ είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά πήρε την ισοπαλία. Μάλιστα, ήταν αυτή που μπήκε μπροστά στο σκορ, με γκολ του Σούκου στο 51'. Ισοφαρίστηκε από τον Αντρέ Σίλβα, ενώ κινδύνευσε και με ήττα. Γενικά, περιορίστηκε σε όλο το ματς σε παθητικό ρόλο και στάθηκε τυχερή σε πολλές περιπτώσεις. Δεν πρέπει να την ξεγελάει το αποτέλεσμα, αφού χρειάζεται μεγάλη βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Η Κολωνία με τη σειρά της, ξεκίνησε με ήττα τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Γκίσντολ υποδέχτηκε τη Χοφεφνχάιμ και δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς. Πάντως, ήταν μια φοβερή αναμέτρηση. Ο Κράμαριτς έκανε χατ-τρικ για τη Χοφενχάιμ, δίνοντάς τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η Κολωνία είχε ισοφαρίσει προσωρινά δύο φορές μέσα στον αγώνα. Έδειξαν όμως την ποιότητά τους οι παίκτες του Γκίσντολ, παρά την ήττα. Έχουν κάνει καλές μεταγραφές, αγοράζοντας και τον Λημνιό από τον ΠΑΟΚ. Θα τα δώσουν όλα για το «διπλό» απόψε.

Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν καλύτερη, πιο ποιοτική ομάδα. Θα βρούνε χώρους σήμερα, ενώ έχουν και την παράδοση με το μέρος τους. Θα ποντάρουμε λοιπόν, στο 2 DNB σε απόδοση 1.87.

Ανώτερη η Εφές

Αλλάζουμε άθλημα, και ερχόμαστε στο μπάσκετ! Σήμερα αρχίζει το πρωτάθλημα Τουρκίας και στην Πόλη έχει ντέρμπι! Ειδικότερα, η Γαλατασαράι υποδέχεται την Εφές. Όπως και να το κάνουμε, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Γαλατασαράι είναι φανερό ότι χρειάζεται χρόνο για να δέσει ως σύνολο. Έδωσε έξι φιλικά προετοιμασίας και πήρε μόλις δύο νίκες σε αυτά. Έχει προβλήματα και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Ο προπονητής Ερντογκάν τα έχει δει και προσπαθεί να τα λύσει. Σημαντική η μεταγραφή του Μπροκ Μότουμ. Περιμένουν πολλά οι γηπεδούχοι και από τους τέσσερις Αμερικανούς τους. Να σημειωθεί, ότι η Γαλατά έδωσε και δύο φιλικά με τη σημερινή της αντίπαλο, στα οποία γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Και μπορεί τα φιλικά να κρύβουν παγίδες, όσον αφορά τα συμπεράσματα που βγαίνουν, αλλά η ανωτερότητα της Εφές δεν αμφισβητείται. Η ομάδα του Αταμάν διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ και θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος στην Ευρωλίγκα, και στο πρωτάθλημα. Λάρκιν και Μίσιτς είναι οι ηγέτες των φιλοξενούμενων, που διατήρησαν τον περσινό κορμό τους. Πέρσι, η πανδημία τους σταμάτησε την προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Φέτος όμως, ευελπιστούν να τα καταφέρουν. Είναι το φαβορί για τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι.

Θεωρούμε ότι η Εφές θα αποδείξει την ανωτερότητά της και στο παρκέ. Θέλει να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα, δείχνοντας τα «δόντια» της από τώρα. Την εμπιστευόμαστε, και πάμε με την Εφές -7.5 σε απόδοση 1.85.