Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Μπορεί το «διπλό» η Σκωτία

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στα παιγνίδια του UEFA Nations League

Ημέρα εθνικών ομάδων η σημερινή (11/10), με τα παιχνίδια του UEFA Nations League να τραβάνε πάνω τους τα φώτα. Φυσικά, απόψε ξεκινάει και η Euroleague, ενώ υπάρχουν ματς και τα τα προκριματικά του Euro U21. Εμείς, επιλέξαμε να ασχοληθούμε με ένα παιχνίδι από κάθε διοργάνωση. Ειδικότερα, με το Ισραήλ - Σκωτία, το Μπαγερν Μονάχου - Αναντολού Εφές, και το Ισλανδία U21 - Βόρειος Ιρλανδία U21. Μην ξεχνάτε όμως, ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας. Ας περάσουμε στις αναλύσεις μας!

Για τη νίκη η Σκωτία στο Ισραήλ

Κρίσιμο ματς για την εξέλιξη του δευτέρου ομίλου της League B, θα διεξαχθεί απόψε (21:45) στο Στάδιο Σάμι Όφερ, όπου το Ισραήλ θα υποδεχτεί τη Σκωτία. Οι γηπεδούχοι ήταν κακοί την πρώτη αγωνιστική, όταν και ηττήθηκαν από την Αλβανία με γκολ του Τσάκα. Προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, με τελευταίο το βαρύ 3-0 από τη Βόρειο Ιρλανδία σε φιλικό. Σημαντική η απουσία του μέσου Ζάχαβι, στερεί ποιότητα στο Ισραήλ. Η Σκωτία από την άλλη, είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, και κέρδισε εύκολα στην πρεμιέρα της με 3-0 την Αλβανία. Ο προπονητής ΜακΛίς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ρίτσι και Γκρίφιθς, όμως η Σκωτία έχει τα φόντα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα.Το κίνητρο είναι μεγάλο, αφού θα εδραιωθεί στην πρώτη θέση και θα «τελειώσει» ουσιαστικά το Ισραήλ. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι και θα τους στηρίξουμε, με το 2 (DNB) (σε περίπτωση ισοπαλίας, το ποντάρισμα επιστρέφεται), που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.85.

«Μετρημένες» στην πρεμιέρα της Euroleague

Ο «μαραθώνιος» της Euroleague κάνει σήμερα την εκκίνησή του, και η Μπάγερν Μονάχου επιστρέφει στη διοργάνωση υποδεχόμενη την Αναντολού Εφές (21:30). Οι Γερμανοί κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη χώρα τους και έτσι πήραν το εισιτήριο για τη Euroleague, αφού οι ομάδες της Γερμανίας δεν έχουν εγγυημένα συμβόλαια. Ο κόουτς Ράντοντζιτς προχώρησε σε καλές μεταγραφές, φέρνοντας τους Κόπονεν, Λο, Ραντόσεβιτς και Γοβυίλιαμς. Ενισχυμένη όμως, και μάλιστα σημαντικά, είναι και η Εφές, με τον Αταμάν στον πάγκο της. Οι Τούρκοι υπέγραψαν τους Μόερμαν, Λάρκιν, Πλάις, Άντερσον, Μίσιτς και Μπομπουά, και φουλάρουν για μια εκρηκτική σεζόν. Μάλιστα, ήδη κατέκτησαν το Σουπερ Καπ κερδίζοντας στον τελικό την Φενέρ με 65-62, αφού έπαιξαν καταπληκτική άμυνα. Βέβαια, και η Μπάγερν μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα επίσημα ματς, και στην έδρα της ειδικά θα είναι σκληρό καρύδι. Παιχνίδι για γερά νεύρα, λογικά οι ομάδες θα παρουσιαστούν προσεκτικές και δεν θα ανοίξουν πολύ το ρυθμό. Επιλέγουμε το Under 161.5 στο 1.90.

Με φόρα η Βόρειος Ιρλανδία

Κρίσιμη αναμέτρηση απόψε (19:45) για τα προκριματικά του Euro U21, μεταξύ Ισλανδίας και Βορείου Ιρλανδίας. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη δραματική ήττα με 2-3, στο ματς με τη Σλοβακία. Έτσι, έχουν μείνει στο -4 από τη δεύτερη θέση (οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι των ομίλων θα παίξουν μπαράζ), και βλέπουν το όνειρο να απομακρύνεται, καθώς έχουν και δύσκολο πρόγραμμα. Αντίστροφο είναι το κλίμα στις τάξεις της Βορείου Ιρλανδίας, μετά το μεγάλο «διπλό» επί της πρωτοπόρου Ισπανίας, με 1-2. Το αποτέλεσμα αυτό, τους έφερε μόλις έναν πόντο πίσω από τη δεύτερη Σλοβακία. Ο ενθουσιασμός στη Βόρειο Ιρλανδία είναι μεγάλος, και πάνε στην Ισλανδία οπωσδήποτε για να μη φύγουν με άδεια χέρια. Αμφότεροι οι αντίπαλοι σκοράρουν πολύ, αλλά και δέχονται γκολ. Η φόρμα και η ορμή των φιλοξενουμένων, μας οδηγούν στο Χ2 που προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!