Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Παραπατάει η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε Λευκορωσία, Τατζικιστάν και Νικαράγουα

Το στοιχηματικο κουπόνι της Τετάρτης (08/04) θεωρείται πλούσιο, δεδομένων των συνθηκών, με αγωνιστική δράση σε Λευκορωσία, Τατζικιστάν και Νικαράγουα και το Betarades.gr έχει επιλέξει τρία προγνωστικά στοιχήματος για εσάς. Στη Λευκορωσία παίζουν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, στο Τατζικιστάν διεξάγονται δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις, ενώ αργά το βράδυ στη Νικαράγουα διεξάγεται η 15η αγωνιστική με πλήρες πρόγραμμα. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην bwin.

Παραπατάει η ΜΠΑΤΕ!

Στις 17:30, στο Yunost Stadium του Μοζίρ, η τοπική Σλάβια υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Λευκορωσίας. Θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της ΜΠΑΤΕ, ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ.

Η Σλάβια Μοζίρ, μετά την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα της Σλατσκ, κατάφερε να κατατροπώσει τα δύο μεγαθήρια του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Στις 28 Μαρτίου επικράτησε εντός έδρας της ΜΠΑΤΕ 2-1 με ανατροπή και το Σάββατο πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της πρωταθλήτριας Ντινάμο Μπρεστ με το ίδιο σκορ! Οι Τσούκλεϊ και Κοτλιάροφ σκόραραν στο 64ο και 77ο λεπτό, πριν μειώσουν στο τελικό 1-2 οι γηπεδούχοι. Με συγκομιδή 6 πόντων σε τρεις αγωνιστικές ισοβαθμεί στη 2η θέση της Vysshaya Liga.

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ αντιθέτως απογοητεύει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα στην έδρα της Ενερτζέτικ με 3-1, ηττήθηκε ξανά στο γήπεδο που αγωνιστεί σήμερα με 2-1 και το Σάββατο κατάφερε να "σπάσει το ρόδι" στο πρωτάθλημα με το μη πειστικό 1-0 επί της νεοφώτιστης Ρουχ Μπρεστ. Ο κόουτς της ομάδας παραδέχθηκε ότι υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια της ομάδας εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων, όμως τόνισε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Η Σλάβια Μοζίρ εκπλήσσει θετικά στο ξεκίνημα της σεζόν, παίζει με αυτοπεποίθηση και απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στους μεγάλους της χώρας. Επιλογή μας από τον αγώνα το 1Χ σε απόδοση 1.85.

Ξεσπάει η Μανάγκουα

Το βράδυ στη 01:30, η Μανάγκουα υποδέχεται την Ντεπορτίβο Οκοτάλ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, στην Κλαουσούρα της Νικαράγουας.

Η Μανάγκουα είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος με 30 πόντους σε 14 αγώνες, στο +3 από την 2η Ντιριάνχεν. Τρέχει αήττητο σερί από τις 9 Μαρτίου, μετρά 5 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία της παιχνίδια. Στα δύο πιο πρόσφατα όμως έμεινε στην ισοπαλία, απέναντι σε Ρεάλ Εστελί (1-1 εντός) και Ρεάλ Μαντρίς (0-0 εκτός).

Από την άλλη, η Ντεπορτίβο Οκοτάλ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή μόλις 10 πόντων και έχοντας σκοράρει μόλις 9 φορές σε 14 παιχνίδια. Την Κυριακή έμεινε στο 1-1 (εντός) με την έτερη ουραγό Λας Σαμπάνας και έτσι σταμάτησε το σερί των 4 ηττών.

Η διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη, η Μανάγκουα οφείλει να επιστρέψει στις νίκες για να προστατέψει την κορυφή και απέναντι στην Οκοτάλ αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Ο άσος προσφέρεται πολύ χαμηλά, οπότε θα τον επιλέξουμε συνδυαστικά με το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Με όπλο την έδρα η Φερέτι

Τέλος, στις 04:00, επίσης για την 15η αγωνιστική στη Νικαράγουα, η Βάλτερ Φερέτι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαντρίς.

Η Φερέτι βρίσκεται στην 5η θέση με 21 πόντους, στο -6 από την πρώτη 2αδα. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις επιτυχίες με το 1-0 επί της ισχυρής Ρεάλ Εστελί με 1-0 εντός έδρας.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαντρίς απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από την πρωτοπόρο Μανάγκουα (0-0), αλλά έμεινε στο -4 από την πρωτη 6αδα. Σε έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις μετρά μόλις μία νίκη και πέντε ήττες.

Η Βάλτερ Φερέτι είναι ισχυρή εντός έδρας και έχει μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο. Θα την επιλέξουμε στον άσο του 1.75, απέναντι σε μία πολύ αδύναμη μακριά από το γήπεδό της Ρεάλ Μαντρίς.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη. Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube, όπου τα βίντεο συνεχίζονται και αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά εν μέσω καραντίνας.