Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: «Παιχνίδι» με γκολ, Εξέλσιορ και Euroleague!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το κουπόνι πάμε στοίχημα (25/10) αρχίζει να γεμίζει εν όψει του Σαββατοκύριακου. Το Betarades.gr κάνει... ζέσταμα με αξιόλογες προτάσεις! Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, εστιάζουμε στο πρωτάθλημα Βελγίου και στη Β' Ολλανδίας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το μπάσκετ. Συγκεκριμένα, επιλογή προκύπτει από το ματς της Μπασκόνια με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ και όλων των σημαντικών διοργανώσεων. Ας δούμε τώρα τις αναλύσεις μας!

Πολλά γκολ στο Βέλγιο

Αρχή για τα προγνωστικά στοιχήματος αποτελεί το ματς Έουπεν - Άντερλεχτ, για το πρωτάθλημα Βελγίου. Η διοργάνωση έχει φτάσει στη 12η αγωνιστική της και το παιχνίδι είναι κρίσιμο για αμφότερες τις ομάδες.

Η Έουπεν έχει παρουσιάσει άσχημο πρόσωπο στους περισσότερους αγώνες της μέχρι σήμερα. Έχει συγκεντρώσει μόλις εννιά πόντους, έχοντας φτάσει τις έξι ήττες. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με 24 γκολ παθητικό! Και επιθετικά δυσκολεύεται, αλλά τον τελευταίο καιρό κάνει προσπάθειες να βελτιωθεί. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 2-3, στην έδρα της Οστάνδης. Με ανεβασμένη ψυχολογία λοιπόν, θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε.

Δεν είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα όμως και η Άντερλεχτ. Οι φιλοξενούμενοι είναι... αγνώριστοι στους πρώτους 11 αγώνες που έδωσαν. Έχουν προλάβει να ηττηθούν πέντε φορές και βρίσκονται στην 11η θέση. Η βαθμολογική τους συγκομιδή οφείλεται εν πολλοίς στα αμυντικά τους προβλήματα. Παρόλα αυτά, εδώ και τρεις αγωνιστικές η Άντερλεχτ είναι αήττητη, ενώ μετράει τρεις σερί νίκες. Η τελευταία μάλιστα, ήταν εμφατική, με 4-1 επί της Σιντ Τρούιντεν. Δείχνει να ανεβάζει στροφές και φιλοδοξεί να ανέβει γρήγορα στα υψηλά στρώματα της κατάταξης.

Δύο ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά βρίσκουν τα πατήματά τους, κοντράρονται σήμερα. Το μομέντουμ ευνοεί τη διεξαγωγή ενός θεαματικού παιχνιδιού, με πολλά γκολ. Πάμε λοιπόν με το Over 2.5, σε απόδοση 1.82.

Μπορεί τη νίκη η Εξέλσιορ

Στη Β' Ολλανδίας, το πρωτάθλημα βρίσκεται επίσης στη 12η αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Εξέλσιορ υποδέχεται σήμερα τον Γιονγκ Άγιαξ. Οι αντίπαλοι είναι ισόβαθμοι και το ματς έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Την αδυναμία της στα εκτός έδρας παιχνίδια επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά η Εξέλσιορ. Δοκιμάστηκε στο γήπεδο της Μάαστριχτ, και έφυγε με το 0-0 από εκεί. Δεν κατάφερε όμως να κερδίσει. Στο «σπίτι» της βέβαια, η Εξέλσιορ... μεταμορφώνεται. Έχει κάνει το 5Χ5 εντός έδρας στη διοργάνωση και συνεχίζει ακάθεκτη. Είναι στην πέμπτη θέση, στο -3 από την απευθείας άνοδο. Γιατί λοιπόν, να μην έχει φιλοδοξίες για τη δυάδα; Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει τα φόντα να πάρει μεγάλες νίκες.

Εξίσου καλά τα πάει και ο Γιονγκ Άγιαξ. Έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς, όσους και η σημερινή της αντίπαλος. Διαθέτει την κορυφαία επίθεση στο πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει 33 γκολ! Παρόλα αυτά, αμυντικά δεν εμφανίζει την ίδια συνέπεια. Την προηγούμενη αγωνιστική, διέλυσε με 4-0 τη Γιονγκ Ουτρέχτη. Σήμερα ωστόσο, η αποστολή του είναι πολύ πιο δύσκολη. Εκτός έδρας, οι φιλοξενούμενοι έχουν περισσότερες ήττες παρά νίκες.

Η έδρα αποτελεί το μεγάλο «όπλο» της Εξέλσιορ. Οι γηπεδούχοι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο μπροστά στον κόσμο τους. Σήμερα λοιπόν, πάνε για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Τους εμπιστευόμαστε και ποντάρουμε στον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) στο 2.00.

Ανώτερη η Μπασκόνια

Στο μπάσκετ τώρα, ασχολούμαστε φυσικά με τη Euroleague. Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με σημαντικές αναμετρήσεις. Μεταξύ αυτών, και το Μπασκόνια - Ολυμπιακός. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για την ελληνική ομάδα.

Η Μπασκόνια είναι η μόνη ομάδα στο θεσμό, που έχει δώσει μόνο εκτός έδρας αγώνες. Στην πρεμιέρα, κέρδισε τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Έπειτα, ηττήθηκε από την Κίμκι στη Μόσχα (79-76) και από τη Φενέρ στην Τουρκία (87-80). Το ρεκόρ της είναι στο 1-2 και δεν μπορεί να θεωρηθεί άσχημο, για τέτοιο πρόγραμμα. Μάλιστα, οι Βάσκοι ήταν ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς. Σήμερα λοιπόν, επιστρέφουν «σπίτι» τους για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε ποιότητα και θέλουν να το αποδείξουν αυτό και στο παρκέ. Προέρχονται από τη νίκη επί της Μπέτις για την ACB.

Σε κακό «φεγγάρι» φαίνεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν και αυτοί μία νίκη και δύο ήττες. Ωστόσο, αντιμετώπισαν σαφώς πιο βατούς αντιπάλους. Την περασμένη αγωνιστική, έχασαν από τη Ζενίτ στο ΣΕΦ, μετά από παράταση. Είναι γεγονός όμως, ότι ήταν χειρότεροι από τους Ρώσους σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, με εξαίρεση το ξεκίνημα. Εκτός έδρας έχουν παίξει μόνο με τη Βιλερμπάν. Εκεί, ηττήθηκαν πολύ εύκολα με 82-63. Οι Πειραιώτες έχουν τρανταχτές αδυναμίες και χρειάζονται αλλαγές στο ρόστερ. Ξέρουν και οι ίδιοι, ότι πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, για να διεκδικήσουν κάτι καλό απόψε.

Οι γηπεδούχοι είναι ανώτερο σύνολο και μπορούν να πάρουν τη νίκη, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους στη Euroleague. Θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουν, χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα. Επιλέγουμε Μπασκόνια -6.5 στο 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!