Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: «Παιχνίδι» με τα γκολ σε Ισπανία και Ιταλία!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στις εμβόλιμες αγωνιστικές μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων

Πέμπτη σήμερα (26/09), αλλά το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι πλήρες! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος. Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα προσφέρουν δυνατές στοιχηματικές επιλογές. Εμείς θα επικεντρωθούμε στη La Liga και τη Serie A. Εκτός αυτών βέβαια, έχουμε και σημείο από το μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Championsbet. Ας δούμε τα παιχνίδια μας!

«Κλειστό» ματς στην Ισπανία

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας, ξεκινάνε από το Εϊμπάρ - Σεβίλλη. Πρόκειται για την έκτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Σαφώς, το φαβορί της αναμέτρησης είναι οι φιλοξενούμενοι. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για αυτούς. Εμείς, δεν θα εστιάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά στα γκολ.

Η Εϊμπάρ δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Με μόλις δύο βαθμούς, εντοπίζεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Δεν έχει νίκη ακόμα, με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σκοράρει μετά... βίας, ενώ στην άμυνα δεν είναι ιδιαίτερα κακή. Σήμερα, θα παλέψει για να πάρει την πρώτη της νίκη. Την περασμένη αγωνιστική, πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βαλένθια. Φιλοδοξεί λοιπόν να δείξει το ίδιο σκληρό πρόσωπο και απόψε, και να μην αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για τη Σεβίλλη.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κακή απόδοση αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το γκολ του Μπενζεμά ήταν αρκετό για να τους στερήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Σεβίλλη προστατεύει πολύ καλά τα μετόπισθεν. Όμως, είναι σαφές πως μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ρυθμό στην επίθεση. Έτσι λοιπόν, συνηθίζει να βάζει μέτρο στα παιχνίδια και να παίρνει οριακές νίκες. Σήμερα, θα επιδιώξει να κερδίσει και μόνο. Αν θέλει να στοχεύει ψηλά, τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει. Επομένως, η σκοπιμότητα θα είναι βασικός παράγοντας στο παιχνίδι της.

Σε γενικές γραμμές, περιμένουμε ένα «κλειστό» ματς. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς και θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Το Under 2.5 εντοπίζεται σε απόδοση 1.80 και αποτελεί αξιόλογη επιλογή.

Δε ρισκάρουν Τορίνο και Μίλαν

Για την πέμπτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, η Τορίνο υποδέχεται σήμερα τη Μίλαν. Το ματς θα γίνει στις 22:00 στο «Olimpico Grande Torino». Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, δεν διανύουν τις καλύτερες μέρες τους αγωνιστικά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, και με αγώνα λιγότερο, η Τορίνο βρίσκεται στην ένατη θέση. Έχει πετύχει δύο νίκες, αλλά έχει ηττηθεί ισάριθμες φορές. Οι ήττες της μάλιστα, εμφανίστηκαν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αρχικά από τη Λέτσε, με 1-2, και έπειτα από τη Σαμπντόρια, με 1-0. Είναι φανερό λοιπόν, ότι η ομάδα του Ματσάρι δεν έχει βρει ακόμα τον καλό της εαυτό. Μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, θα επιδιώξει να βάλει βαθμό ή βαθμούς στο σακούλι της. Έχει τις ικανότητες να το καταφέρει, αρκεί να μην αφήσει τη Μίλαν να κάνει το παιχνίδι της.

Στον αντίποδα, οι «Ροσονέρι» προέρχονται από την ήττα με 0-2 από την Ίντερ, στο ντέρμπι του Μιλάνου. Με εξαίρεση ένα μικρό χρονικό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, η Μίλαν δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα. Έχει συγκεντρώσει και αυτή έξι βαθμούς, όπως η Τορίνο. Και οι δύο νίκες των φιλοξενούμενων στη φετινή Serie A, ήταν με 1-0. Με «όπλο» την άμυνα λοιπόν, θα προσπαθήσει η ομάδα του Τζιαμπάολο να διεκδικήσει τη νίκη. Για να κερδίσει η Μίλαν, οφείλει να διασφαλίσει αρχικά σταθερότητα στην πίσω γραμμή.

Θεωρούμε ότι το παιχνίδι δεν θα ανοίξει. Είναι πολύ πιθανό, η ομάδα που θα πάρει το προβάδισμα να κερδίσει και το ματς. Οι συνθήκες προμηνύουν μια συντηρητική αναμέτρηση. Θα επιλέξουμε το No Goal σε απόδοση 2.20.

Μπαίνει... φουριόζα η Αρμάνι

Από το ποδόσφαιρο πάμε στο μπάσκετ και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Στην... μπασκετική Serie A, η Αρμάνι Μιλάνο μπαίνει σήμερα στη μάχη. Δοκιμάζεται για την ακρίβεια, στην έδρα της Τρεβίζο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν φυσικά το πάνω χέρι για τη νίκη.

Η Τρεβίζο είναι μια ομάδα που φαίνεται ότι θα παλέψει για την είσοδο στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Οι bookmakers εκτιμούν ότι μπορεί οριακά να τα καταφέρει. Διαθέτει άλλωστε κάποιους γνωστούς και αξιόλογους παίκτες, όπως ο Λόγκαν και ο Φοτού. Παρόλα αυτά, δεν παύει να μην είναι μεγάλη η δυναμική της. Το παρελθόν της είναι ένδοξο, ωστόσο αυτήν τη στιγμή δύσκολα μπορεί να απειλήσει το Μιλάνο.

Η Αρμάνι από την άλλη, ξεκινάει τη σεζόν με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Πραγματοποίησε εξαιρετικές μεταγραφές. Χαρακτηριστικά, υπέγραψε τον Σέρχι Ροντρίγκεθ, αλλά και τον Ουάιτ, που έπαιζε στη Ζαλγκίρις. Ο Ετόρε Μεσίνα παρέμεινε στον πάγκο και έχει να διαχειριστεί ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Θα είναι αποτυχία, αν δεν πάρει το πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν, θέλουν να δείξουν από την αρχή ποιός είναι το αφεντικό στη λίγκα. Έχουν τις προϋποθέσεις για ένα «εκρηκτικό» ξεκίνημα. Σήμερα, βλέπουμε μια άνετη επικράτησή τους. Θα πάμε με το Αρμάνι -7.5 σε απόδοση 1.79.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.